Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hematóma az I. trimeszterben....

Hematóma az I. trimeszterben. Kinek milyen tünetei voltak? Mi lett a babával? Volt olyan akinek nem volt verzese az elejen, megsem maradt meg a baba?

Figyelt kérdés
Nekem a petezsák felett van viszonylag nagy, a doki nem sok jóval kecsegtetett, hogy majd vérezhetek, meg elmehet a baba. 5 hetesen voltam vizsgálaton, azota 6,5 hetes vagyok, de semmi tünetem, nem verzek. Ettöl lehet hogy már nincs meg a kisbabám? Még 2 hét mire visszahivott. Nem tudom reménykedhetek-e?
2014. febr. 19. 08:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szia. nekem a 8. héttől volt, pont a petezsák mellett, ott ahol a lepény megtapadt. barnáztam. Kaptarm duphastont 2x1-et és pihennem kellett. 11 hetesen megint barnáztam, és akkor ürült ki teljesen (utána uh-n nem volt ott)
2014. febr. 19. 10:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! Én pont azon gondolkodom, hogy nem verzek, akkor nem ürül ki, akkor attól lesz baja a babának. Én nem kaptam semmi gyógyszert, csak azt mondta kiméljem magam.
2014. febr. 19. 11:20
 13/21 anonim ***** válasza:
Én sem véreztem, nagyobb volt a haemotóma mint a baba, mégis nyomtalanul felszívódott. Én még dolgozni is jártam, azt mondta a doki nem kell feküdnöm csak a gyógyszert (Utro) szedtem, és elmúlt. Sokan nem hisznek benne, de szerintem minden fejben dől el :) Én egy percig sem hittem hogy elmehet tőle a babám, bíztam benne is hogy elég erős és a saját testemben is hogy nem árt a babának.
2014. febr. 19. 12:03
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem is volt 6.héten voltam. Barnaztam ,megijedtem nagyon. Bementem a kórházba , 2 veromlenyem volt, egyik a mehszaj felett,másik a baba felett , olyan helyzetben,mintha nyomna ki.

Szigorú fekvesre ítéltek. Mgt es nospat szedtem, plussz c vitamint.

Én csak feküdtem, wcre es fürdeni keltem fel. 2 hét után fele akkora lett a veromleny , örültem . Kissé aktívabb életét kezdtem élni,megint barnazni kezdtem. Kiderült 2szer akkora lett a veromleny mint volt.Majd 12hetes voltam,amikor elontott a vér. Eskuvom előtti nap volt, pityeregtem a korhazba való úton,de eéreztem,h nem lesz baj. A veromleny tavozott , az én kislanyomnak pedig semmi baja nem volt. :-)

31 hkm

[link]

2014. febr. 19. 12:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat is! Megnyugtattok! :) Kedves utolsó, gratulálok az esküvőhöz és a babához! Mostmár minden rendben lesz! :) valahol legbelül én is azt érzem hogy jól van a baba és egészséges lesz a terhessègem is és ö is. Csak a doki hozta rám a frászt... Hogy "ne nagyon éljem még bele magam" teljesen elkeseredtem.
2014. febr. 19. 13:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, 3x akkorra mint a petezsàk ès pont felette. Kaptam rà rutascorbint, utrot is szedtem de nem ezèrr hormonproblemàm is volt, nemi èlet tilalom es nehezeket nem emelhettem, 8 hètr vèrzès nèlkül eltűnt..most 24 hetes vagyok.
2014. febr. 19. 16:41
 17/21 anonim ***** válasza:
nekem 2 terhességnél is,az egyik elment sajnos a másik itt rugdos a hasamban
2014. febr. 19. 21:57
 18/21 anonim ***** válasza:

a #13-mas vagyok. ne engedd magad megijeszteni. a terhesség alatt sok negatív károgóval fogsz sajnos találkozni, és én azon a dokin is elgondolkodnék a helyedben aki ahelyett hogy biztatna, még a frászt is rád hozza. az én dokim mindig az optimizmusomat erősíti, pedig elég problémás a terhességem, még most is táppénzre kerültem, de mégsem sugallja azt sosem hogy bármi miatt aggódnom kellene, és emiatt nagyon hálás vagyok neki.

csodás dolog a terhesség, és a női test akármi történik bízz a babádban és magadban ez a legfontosabb! :)

2014. febr. 20. 16:23
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm ez jólesik, erőt ad! :)

Amugy pozitivan állok hozzá, nem aggódok a baba miatt, bízom benne hogy minden rendben van és lesz, de tényleg ijesztö mikor mások hozzák a frászt rám :S

2014. febr. 20. 21:01
 20/21 anonim ***** válasza:
4es vagyok, teljesen igaza van a válaszolonak hogy pozitivan állj hozzá ill az orvosod se illyesztgessen. Az én dokim elmondta a lehetőségeket hogy lehet vérzés is de nem kell megijjedni, akkor megnéz és sajnos megeshet hogy a baba nem marad meg de az ő tapasztalata az hogy az esetek többségében semmi gondot nem okoz. Ő is felhivta a figyelmeem a pozitiv hozzáállásra és biztatott hogy nem lesz gond. És igaza lett.
2014. febr. 23. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!