Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet kezdeni a gyomorégés...

Mit lehet kezdeni a gyomorégéssel? Egyre rosszabb, már aludni sem bírok.

Figyelt kérdés
Még csak 9 hetes terhes vagyok, de nagyon nagyon rossz. Dokimat hívtam, azt mondta szedjek Rennie-t. Nem segít. Aludni sem tudok, egész nap rosszul vagyok. Nincs valami házi praktika? Akármi.. Aludni már pár napja ülve próbálok, de így se jó. :(
2014. febr. 18. 00:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Eleinte en is igy voltam... A hideg tej segitett, vagy hideg kola... Gyogyszert nem is probaltam... Mondom amig nem muszaj nem veszek be semmit. De majd elmulik! Meg par het! Most megint eg neha a gyomrom. De most mar a baba nyomja... :-) 28hkm
2014. febr. 18. 09:00
 12/18 anonim ***** válasza:
gyömbér, kóla, szódabikarbóna
2014. febr. 18. 10:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Az elején én is mindent kiprobáltam. A legjobb ha lefekvés előtt kb 1órával már nem eszel. Illetve nekünk kiderült lejt az ágy a fejem felé. Most 36 hetesen már mindentől ég. A pici elnyomja a gyomrom és semmi sem segit egyedül a kevés kaja és a szodabikarbona feloldva vizben. Semmi más.
2014. febr. 18. 10:49
 14/18 anonim ***** válasza:

szia!

én tegnap vettem Salvus vizet, mert esténként én sem bírtam aludni, tegnap este ki is próbáltam, és enyhítette, nem marta a nyelőcsövemet a sav. Én Coop-os boltban vettem 1,5 liter és kb. 800 ft volt. Egyébként csak pár kortyot ittam belőle, és jobb lett.

10hkm

2014. febr. 18. 13:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is nagyon gyomorbajos vagyok, már a terhesség előtt is az voltam. Teljesen semmi nem szüntette meg a panaszaimat, de hatalmas mértékben sikerült csökkentenem a problémákat néhány módszerrel. Pl. rendszeresen étkezem, naponta legalább 6-szor, de mindig kis mennyiséget. Nem szabad leterhelni a gyomrot, arra is figyelj mit eszel, kerüld a zsíros, fűszeres, savas, édes kajákat. Ami nekem sokat segített még a Korpovit keksz. Ebből egész nap rágcsálj, lefekvés előtt pedig nagyobb mennyiség segített nekem, de úgy, hogy előtte már kb 3 órával nem ettem, tehát nem teli gyomorral fekszem le sosem, és így eszem a Korpovitot. A Slavus víz is nagyon jó, abból is kortyolgass napközben többször, lefekvéskor többet. Figyelj arra, hogy ne legyen sose üres a gyomrod, de teli se legyél. Nekem igazából többféle módszer együttes alkalmazása használ valamennyire. Esetleg te is próbálj ki egyszerre több mindent is, hátha!
2014. febr. 18. 17:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, kedvesek vagytok, hogy ennyien írtatok! Már beszereztem mindent, remélem a ma éjszaka így már jobb lesz :)
2014. febr. 18. 19:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Jobb lett? :)

2014. febr. 20. 12:45
 18/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, igen, jobb lett :) A Salvus víz-Graviscon kombó lett a tökéletes megoldás. Most már az egész éjszakát végigaludtam :)

2014. febr. 20. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!