"Túl aktív" baba?
Sokszor olvasom, hogy ma kicsit lustább a babájuk, nem mozog annyit, szívhanghallgató készüléket vesznek a megnyugvásért, ennek ellenére itt vagyok én 30 hkm, és minden nap rengetegszer fent van a babám, és rúgdal, soh meg se fordult a fejemben, hogy valami nem oké, talán éppen emiatt, hogy szinte állandóan érzem őt.
Olyan nincs ugye, hogy egy baba túlságosan aktív?
Be kell valljam naponta szoktam Colát inni, tudom nem egészséges, de imádom, és legalább addig iszom amíg nem szoptatom a picit, utána már úgyis lemondok róla. Lehet ennek köze a túlzott ficánkoláshoz?
Az nem baj, hogy aktív, de az igen, hogy colát iszol. Most is ugyanúgy kapja a colát, mintha szoptatnád, szóval nem értem, hogy miért éppen szoptatáskor akarod abbahagyni.
De amúgy szerintem nincs olyan, hogy túl aktív baba.
Hát a kóladióban koffein van, úgyhogy nem csoda, ha felpörög (most ugyanúgy megkapja, mint ha szoptatáskor innád).
Egyébként szerintem egyrészt egyéni vérmérséklettől is függ, melyik baba mennyire aktív (ugyanúgy, mint majd idekinn), de befolyásolhatja a magzatvíz mennyisége, a lepény tapadási helye, a köldökzsinór hossza... stb. és tán anyuka egyéni érzékenysége is.
a colaba van koffein is. De gondolom nem literszámra iszod. Valoban attol lehet aktivabb. A cukortol lesznek hiperaktivak mikor már megszülettek.
Amiota érzem mozogni nekem is 7 napbol 5öt pörög. Ha nem nappal akkor éjjel. Aztmondják aki pocakban ilyen aktiv az ideki nyugisabb lesz. Hát bízom benne hogy igaz a babona. Mert igy is kb 4 ótát tudok aludni éjjelente. Napközbeni pihiről meg csak álmodozom. Na de. Ne aggodj az a jo ha mozog. Ez a lényeg. Az enyém is 2 ora alatt lemozogja a napi "kötelezőt". Én se vettem szivhang figyelőt. Nem csak azért mert örökmozgo.
36hkm
Hát nem literszámra, de ha van itthon akkor napi 3-4 pohárral lecsúszik.
Tudom, hogy most is megkapja a baba, de a szoptatáskor abbahagyom, nehogy hasfájós legyen a szénsavtól.
Én nem híztam még eddig amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!