Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt még vki aki 8 hetes...

Van itt még vki aki 8 hetes kismama? Hogy vagytok? Mikor voltál orvosnál?

Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is most vagyok a 8.hétben. 6 hetesen voltam orvosnál,már hallottuk a pici szívhangját is. Ha nem lenne ez a szörnyű hányinger (reggeltől-estig) akkor teljesen jól lennék. :)

Nálunk második baba lesz.

És Te?

2014. febr. 16. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is 8 hetes vagyok, szintén második :) Most eléggé elkapott ez az egész napos hányás, levertség, éjszka pedig gyomorégés. Dokinál egy hete voltam, szerencsére eddig minden rendben :) Te hogy vagy Kedves Kérdező?
2014. febr. 17. 08:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Örülök hogy írtatok.:-) Nekünk is második baba lesz, van már egy 15 és fél hónapos kislányunk. Holnap töltöm a 9. hetet, csütörtökön voltam orvosnál minden rendben volt. Legközelebb 12 hetesen kell mennem. Mikorra vagytok kiírva? Én szeptember 24. Mikor mentek legközelebb orvoshoz? Ja és én is émelygek elég sokat, a kislányommal semmi bajom nem volt. :-)
2014. febr. 17. 09:49
 4/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, én szeptember 25-re vagyok kiírva. Nekem is van egy kislányom, ő 22 hónapos, és nála én is sokkal jobban voltam. Szinte semmi rosszullétem nem volt. Bezzeg most…

Nekem március elején még vissza kell mennem, hogy belője a doki a baba pontos korát, a genetikai ultrahang miatt..

Gondolom akkor neked sem könnyű a pici lányod mellett a rosszullétekkel. Nagyon remélem, hogy hamar elmúlik :)

2014. febr. 17. 14:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem könnyű a kislányom melett, de a férjem nagyon sokat segít mikor itthon van. Mázlista vagyok vele. :-) Az etetés mega pelenkázás az nagyon nehezen megy az émelygés miatt.
2014. febr. 17. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!