Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok vagy elvetéltem?

Terhes vagyok vagy elvetéltem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 20 éves vagyok, a barátommal az utóbbi időben nem nagyon védekeztünk. Utoljára a menstruációm Januárban volt meg. Február elején fájt a hasam, kissé szúrt a két petefészkemnél majd enyhe menstruációs fájdalmam volt, és ez így ment időnként 5 napon keresztül. Először arra gondoltam, hogy nem sokára meg fog jönni. Utána kezdtem aggódni, hogy lehet petefészek gyulladásom vagy cisztám van. Végül 39 napra "megjött" pár órára, akkor fájt is a hasam. Majd következő nap kis mennyiségben rózsaszínű volt, végül az utána lévő nap barna szerűség jött le.. A mellem is érzékenyebb lett utána. 2 nap múlva jutott eszembe, hogy lehet terhes vagyok, így vettem is 2 db tesztet, és mind a kettő pozitív lett. A hasam már nem fáj. Ma gondolkoztam azon, hogy lehet amikor véreztem akkor elvetéltem. Nagyon aggódom, sajnos nőgyógyászra időpontot csak jövőhétre kaptam. Ha terhes vagyok, remélem nem méhen kívüli. Szerintetek?

2014. febr. 15. 21:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
àllapotos vagy! :) gratulàlok a picihez!
2014. febr. 16. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!