Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bocsánat a furcsa kérdésem...

Bocsánat a furcsa kérdésem miatt, terhesen használhatok borotvahabot?

Figyelt kérdés
Intim területnél szeretném magam szőrteleníteni, csak eszembe jutott, ha véletlenül a hüvelyembe kerül a hab,az ártalmas lehet?
2009. dec. 9. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Használj nyugodtan.
2009. dec. 9. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:
A szőrtelenítő krém a tilos, a borotvahab nem.
2009. dec. 9. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
A szőrtelenítő krém tilos? Én ne úgy olvastam.
2009. dec. 9. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Semmi bajotok nem lesz tőle, úgyhogy ne aggódj! :) Szerintem sok kismami használ ilyet hozzád hasonlóan! :)

(A baba amúgy is egy biztonságos, zárt "rendszerben" van odabent, oda "csak úgy" nem juthat be semmi...)

Csak a köldökzsinóron át juthatnak be hozzá káros anyagok, hüvelyen keresztül nem. De még a köldökzsinóron át érkező tápanyagokat is megszűri a placenta... :)

2009. dec. 9. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Zárt méhszájnál még fürödni is lehet, sem a hab, sem a szőrtelenítő zselé nem árt a babának, mert nem tud bejutni hozzá.
2009. dec. 9. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használhatsz.
2009. dec. 9. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Én már évek óta csak a tusfurdőt használom, attól is jól csúszik a borotva. Persze ha már megvetted, nyugodtan használd.
2009. dec. 9. 14:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 9. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Ameddig tudod használni, nyugodtan. Én már csak emlékezetből borotválkozom, sima tusfürdővel(-: 34 hetes kismami
2009. dec. 10. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!