Lehet furcsa kérdés de Ti vesztek valamit a babátoknak karácsonyra?
Mi is veszünk ajándékot a kicsinknek. Szerintem is nagyon aranyos dolog. Minden kismamának, és kispapának így kellene gondolkodnia :)
Sajnos vannak, akik nem így gondolják. (nem sértésből írtam!!! )
Persze! Hisz ott van, még ha pociban is. Nekünk 20 hetes várandós voltam mikor jött a karácsony tavaly, és volt ajándék, mégha jelképes is. :)
Most meg már féléves lesz, úgyhogy naná, hogy lesz ajándék. :D
ja, mi a matracot rakjuk a fa alá, ugyanis az a következő megvennivaló a kelengyéből :)
Különben édi ötlet, bár lehet, hogy én jobban hajaznék Apának egy olyan bögrére, amin azt írja, hogy A legjobb apának, vagy hasonló. Első baba lesz. Ha veszek valamit a Picúrnak, az egy pipereszett lesz, amit láttam és tetszik és van benne bébihajkefe, körömvágó, orrszívó meg egyéb bébipiperecucc. ILyen sincs még a kelengyénkben.
32 hetes km
Mi veszunk ajandekot.
Mar a baba meg van attol, hogy a pociban lakik.
Telapora is kapott.
Angliaban nincs telapo, de mi megis vettunk neki csoki mikulast es egy pici cipot amibe hozta a telapo az ajnadekot.
Konkrétan nem gondoltam, hogy veszünk ajándékot, de gondoltam beülök a fa alá,végül is majdnem ő a karácsonyi ajándék, csak várni kell rá februárig.:-)
Egyébként nemrég kezdtük meg a vásárlást, kiságy, babakocsi, pléd meg ruhák, így lesz mit a fa alá tenni mellém:-)
(30 hetes mami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!