Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Sári Tamás? Vélemények?...

Picihasim kérdése:

Dr. Sári Tamás? Vélemények? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek róla? Nagyon megoszlanak a vélemények. Jót is és rosszat is hallok.

Kérlek segítsetek a döntésemben, ha tudtok.

2009. dec. 9. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia,nekem 11 éve Ő a dokim,neki köszönhetjük a kislányunkat akire 9 évet vártunk,becsületes,korrekt és nagyon odafigyelt rám végig.Én csak ajánlani tudom,igaz közöttünk az évek során egyfajta barátság alakult ki.
2009. dec. 9. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:

állítólag szuper, csak sok kismamája van, ezért kevés az ideje.

1 éve, amikor szültem, mindenkienk ő volt a fogadott orvosa, vagy az én orvosom :)

2009. dec. 9. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó doki,csak rengeteg betege van,és drága...
2009. dec. 9. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
A drágasága relativ dolog,vannak nála sokkal drágább dokik pl:egy uh 7000.- havonta plusz a vizsgálat,és még azt is kijelentik hogy mennyi a szülés.Ellenben Ő ilyet nem mond,amennyit rá tudsz szánni annyit adsz.
2009. dec. 9. 21:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen ez a drága dolog relatív. Nagyon sokan mondják nekem, hogy méreg drága orvos. Pedig úgy hallottam, hogy a magánrendelése 10 000 Ft. Úgy vélem ezt az összeget más orvos is elkéri.
2009. dec. 10. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen annyi,DE:mindig készit uh-ot

megvizsgál

és bármikor hivhatod,Ő nem lesz kikapcsolva

én 12 órát vajúdtam,ügyeletes volt aznap kb:10 szülése volt plusz a császárok,de óránként ott ült a szülőágynál és biztatott,utánna minden nap jött és megnézte mi van velem,le a kalappal elötte.

2009. dec. 10. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
8,5 éve nála szültem a kislányom, és most is hozzá készültem, csak egyszerűen nem volt időpont 3-4 héten belül. Rengetegen járnak hozzá, és ez érthető is. Közvetlen, mersz kérdezni tőle, érthetően válaszol, mondatokban. Most, hogy akkora már a pocim, mint egy hordó, és más dokira várva ülök a folyosón, ha elmegy mellettem, meglát, megismer, mosolyogva köszön. Szerintem jó doki, szakmailag is nagyon ott van. 39 hetes km.
2009. dec. 16. 12:42
 8/8 anonim válasza:

nagyon jó doki csak jót tudok mondani róla szülésnél észrevette hogy nem birkózom meg a feladattal mert már kifáradtam. Minden este benézett hozzánk még éjfélkor is ha akkor végzett. nem tudok rosszat mondani rá.

igaz sok kismamája van és a kismamának is kell rugalmasság, mondtam neki hogy ha lehet szülésnél ő legyen a többit meg majd megoldjuk. Megoldottuk. és hogy mennyire kedves. szülés után segített felvenni a papucsom, megigazította

2011. márc. 8. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!