K betűvel kezdődő lánynevek?
Figyelt kérdés
A vezetéknév a Kiss, ehhez gondoltam K betűs keresztnevet választanék. Első körben a Kata jutott eszembe, de még nagyon nincs meg mi legyen:) esetleg valami ötletetek van ami illene hozzá? Ami még most elkezdett tetszeni a Sára, vagy az S betűs nevek. Úgy nem sok szerintetek a 3 S-betű egymást követően?:)2014. febr. 14. 20:56
2/10 anonim válasza:
De sok az s betű.. Nekem tetszik a Kinga név, vagy Klára(de ez nyelvtörős), Krisztina esetleg, Kármen, Kamilla, Karola.
3/10 anonim válasza:
Kiss vezetéknévhez szerintem nem túl jók az -s betűs nevek.A Kata és a Sára is nagyon rövid.A ti egy szótagos nevetekhez valami hosszabbat képzelek el.
Kiss Viktória,vagy Barbara esetleg?
Kamilla
Karolina
5/10 anonim válasza:
nekem is a Kiss Klára tetszik, de ez miért nyelvtörös? :-O
6/10 anonim válasza:
Barátnöm Krisztina, a kislánya Karolina szerintem ezek szép nevek. Nekem nagy kedvenc a Kiliána név, szerintem jól hangzana együtt. Tetszik még: Kincső, Kármin, Karina, Kunigunda, Kolett, Korinna, Kendra
7/10 anonim válasza:
Kamilla menne hozzá. Az S betűs név nem jó utána.
8/10 anonim válasza:
Karolina, Karen, Kamilla. Az en lanyom Karen. Imadom ezt a nevet!
10/10 anonim válasza:
Szia, ugy fog jól hangozni a neve ha nem K betűvel haem Magánhangzóval kezdődő legalább két szotagu nevet választasz. Pl Kiss Anett. Szerintem. De ez a te döntésed,én mondjuk nem K val kezdődőt adnék. A Hédi is jol hangzik vele.
De ha mindenképp K val akkor Karolin Kata Kamilla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!