Honnan tudja az ember, hogy itt az ideje a babavállalásnak?
tulajdonképpen szinte minden körülmény adott, hogy legyen. mégis, egyikőnk sem vágyik rá még igazán. lesz majd egy nap, amikor felkelünk és azt érezzük, hogy, igen most szeretném? vagy lehet, hogy soha nem jön el? én csak úgy szeretnék vállalni babát, hogy mindketten igazán akarjuk.
aki már belevágott: nálatok ez, hogy történt?
Érdekes én nagyon korán éreztem, hogy jo lenne egy baba.17 évesen, már akkor 1 éve egyutt laktunk a mostani férjemmel, de muszáj volt várnunk.Tavaly összeházasodtunk, onnantól nem is védekeztünk, nagyon vártuk a babát, de 1 évet vártunk rá.Idén sikerült.Nagyon boldogok vagyunk, de ahhoz képest, hogy fiatalon jött a baba utáni vágy igy is vártam rá 2 évet, hogy lehessen.
28 hetes km
igen, valahol már talán szeretném is. csak pár dolog megrémít és ezért még nem merném vállalni: az elkötelezettség (hogy sok mindent nem tehetek meg, amit most igen), szakmailag még szeretnék jobban kibontakozni, talán tanulni is... ilyesmik, ezt egy baba mellett már nem biztos, hogy meg tudnám tenni. (munka, rohanás az oviba, stb...) a másik meg, ha már van gyerekem, akkor a legjobbat szeretném neki. tehát nem csinálhatom meg, (és nem is akarom)hogy pl. munka után megyek tanulni, rá meg valaki vigyáz és alig látom.
nem tartottam fontosnak a korunkat megírni, de: 25 évesek vagyunk.(és 6 éve együtt) míg ez egy nőnek ideális kor a babavállaláshoz, egy férfinak talán kicsit korai.
összességében: azt hiszem úton vagyunk. szoktunk beszélgetni a témáról: "ez így lesz majd. ide rakjuk a kiságyat", stb...
köszönöm a válaszokat! először nem számítottam rá igazán, de tényleg sikerült segítenetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!