Amniocentézisre kell mennem, mert nagyon rossz lett az integrált teszt eredményem. Az istenhegyiről mit tudtok? Milyen a vizsgálat? Nagyon félek az eredmény miatt.
Ilyen 12. hetes eredménnyel nincs az a pénz, hogy én amniót csináltatnék.
Az Istenhegyi nagyon jó, ott biztos, hogy le fognak beszélni az amnióról. Mindenképpen menj el oda.
Igen, pont ezért menj el még egy véleményért az Istenhegyire, mielőtt az amnió mellett döntesz. Az integrált az mindig rosszabb, mint a kombinált. Már ami a kockázatot illeti.
De szerintem nem lesz semmi baj! Kitartás!
Szerintem is nagyon,ilyen tarko redo eredménnyel en sem csinaltatnam meg. Ezeknek a teszteknek az eredményét az életkor nagyon lehuzza .
En is istenhegyis uhra mennek,mert a drno 1zseni :-)
Ha mégis az amnional dontesz , nem kell befeküdni. Ott a klinikán ,1 uh szobában szurnak . Utána lefekszel 15percre 1 kis szobába ,utána mehetsz is haza. 2het pihenés javasolt . Semmi emelgetes .
Nekem mint írtam chorionom volt, ott a4 nap múlva volt eredmény.
Az ismerosomnek amnioja ugyanitt, ennek több idő kell. Ha baj van 1 het múlva hívnak . De ha rendben van minden akkor 2 het múlva, ha jól emlékszem .
De en először uhra mennék a helyedbe!
Szia!
En most lettem 26 eves, tavalyy lett volna egy beteg babank es nalunk en vagyok aki ragaszkodik hozza...
Nem genetikai hiba van, csaladban nem fordult elo rendellenesseg, betegseg, a genetikus szavai a fulemben vannak, hogy 1000bol 1 egeszseges par igy jar es most mi vagyunk az az 1....
de nem kockaztatok a 4 evesem melle egy beteg babat!
13 hetes vagyok, 1:18000 hez az esely a downra 1:50000 az edwardsra, tehat alacsonny kockazatban vagyunk, 1 mm a tarkoredo...
En megis igy erzem magunkat biztonsagban! Tudom es erzem hogy O egeszseges baba, mint a masikrol tudtam hogy nem szulethet meg es ezt 7 hetesen mondtam a Paromnak...
Jovoheten genetika (ez is az en keresemre mert indokoltnak nem lattak) es ha ajanlja az orvos, ha nem en szeretnem! Ettol a vizsgalattol nincs pontosabb eredmeny!
Feltem tole en is mert elmegy a baba stb... De engem itt nagyon meggyoztek az elozoleg feltett kerdesek-valaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!