Herpesz terhesség elején veszélyes?
Megemlítem a dokinak, inkább nevessen ki, minthogy baj legyen:)
Kérni fogom a vizsgálatot is.
Nekem mondjuk gyerek korom óta van kutyám, régebben macskák is voltak, de fogalmam sincs, h például át estem-e a fertőzésen.
Van kutyusod? Csak mert a kutyák is terjeszthetik a toxoplazmát. Szóval óvatosan!
Inkább az ürüléke terjeszti és mintha úgy emlékeznék inkább a macska a veszélyes, de azért tényleg nem árt ez a vizsgálat neked sem.
Amúgy tény, azért mert valakinek volt mindig kutyája vagy cicája még nem biztos hogy elkapta ezt a fertőzést, aminek igazából nincs semmi extra tünete, szóval nem olyan,mint hogy tudod, hogy voltál bárányhímlős.
Szóval terhesen vigyázzni kell az állatokkal. De nem azt mondom, hogy add oda valakinek a kutyádat :) csakhogy jobban figyelj a higéniára. az ürülékébe véletlenül se nyúlj, szóval azért ilyesmit az ember amúgysem tesz, de azért figyelj jobban. Ha már átestél rajta, akkor nem kaphatod el ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!