6 hetes terhes vagyok, nem volt tervezett. A barátom nagyon ellene van, mert szerinte nem tart ott a kapcsolat. Én viszont nem szeretnék abortuszt, de úgy érzem, egyedül nem tudnám vállalni. Mi a véleményetek?
Először is tényleg a te döntésed!
Másodszor az előttem szólóknak teljesen igazuk van! A párodnak mik a tervei a jövőjét nézve? Még 10 évig haverok, bulik meg minden? Ha megtartod és mondjuk meglátja az első ultrahang képet, lehet, hogy kenyérre lehet kenni. Ülj le megbeszélni a dolgokat, hogy te mit szeretnél, ha megtartod akkor te egyedül is vállalod, úgy gondolja át ő is a dolgokat. Lehet, hogy csak kezdeti pánik. REMÉLHETŐLEG! Amúgy én is úgy voltam vele, hogy pánikoltam, hogy nem akartam a babát, most meg már alig várom, hogy kibújjon! Ráadásul a szüleim is így voltak vele. Először hidegzuhany, meg hogy "ti tudjátok", most ha bárhova mennek, babaruha, játéknézés...Jobban várják, mint mi a párommal. Még nagyon az elején vagy, de nem adok neki 2 hónapot, minden oké lesz.
Ha tudod a választ legbelül, az remélem azt jelenti, hogy megtartod...menni fog az, ne aggódj. A párodat meg ne írd még le. Mondhatnám, várd ki a végét! Lehet, hogy kedvet kap majd, ha gömbölyödni kezdesz, ahogy érzi, hogy mozog, feltéve ha veled marad. Én bízom abban, hogy meggondolja magát, mert nagyon sokan, nem csak leendő apukák, hanem leendő anyukák is beijednek az elején, de aztán valahogy mégis csak jó szülők lesznek.
Azt nem mondom, hogy soha többé nem lesz ilyen alkalom, mert ez nem igaz, de azt hiszem ennyi idősen, ha párkapcsolatban tudnád vállalni, akkor már elég érett vagy az anyaságra, ami azt jelenti, hogy egyedül is képes vagy rá!
(37 éves, 30 hetes mami első babával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!