Szerintetek meddig fog ez még így folytatódni?
Ilyen esetben a hormonpótlás nagyon egyéni megítélés kérdése, mert alapvetően a hematómán, ha az a 10. hét előtt jelentkezik, akkor nem segít ( 9-10. hét körül jelentkező hematóma oka lehet elégtelen progeszteron termelés, ezt megelőzően nem valószínű, így értelemszerűen nem segít a prog. pótlás. Önvédelemből sok orvos adja, mármint az egyéb nehézségek elkerülésére, de főként a tapasztaltabbak gyakran elhagyják.
Igazából egy ilyen vérömleny akár hetekig is ürülhet, sőt, egészen ijesztő mértékű vérzést is okozhat (ilyenkor jellemzően elönt a vér, és utána semmi - ettől is megmaradhat a terhesség). Mivel most a 10. hétben jársz, én elmennék egy magánrendelésre, és rákérdeznék a prog. pótlásra, hogy kizárjuk azt a vonalat a dologból, egyebekben meg sajnos csak az idő és a pihenés a megoldás.
Szia.Nekem 5 hetig verzett ugyanigy mint neked...Csak a wc papiron volt,de ott mindig...
En sem kaptam semmilyen gyogyszert ra..Kulfoldon elek,es itt nem adnak ra semmit.Szigoru pihenest javasoltak.5.dik hettol kezdett el verzni,es a 10,dik hetre mulott el.
Pihenj sokat es ne idegeskedj,minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!