5 napja késik a menstruációm. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Január 4-én jött meg legutoljára, 5napig tartott, de nem állt még be a menstruációm, előfordul a késés. A barátommal mindig szoktunk védekezni óvszerrel, de párszor előfordult, hogy anélkül, de csak 2-3x csúszott belém(az élvezet kedvéért), utána kivette. Azt mondja, hogy közel sem volt még, hogy elmenjen... Igen, elismerem a felelőtlenséget...soha többé nem fog előfordulni. Ha most megjön, egy életre tanulunk belőle... A melleim érzékenyek, mint menstruåció előtt szoktak... Csináltassak tesztet? Már biztos eredményt tudna mutatni?Mennyi esély van rá, hogy teherbe estem? Kérlek kíméljetek a segítséget nem érő kommentekkel, nagyon aggódok... Köszönöm minden rendes embernek a hozzászólásokat előre is!!2014. febr. 9. 13:45
11/12 A kérdező kommentje:
Huuuu, képzeljétek...most csináltunk egy x-epil tesztet, egy csík jelent meg, szóval elméletileg nem vagyok terhes. De megbízható ez a teszt?
Kaptam másikat is, amit majd holnap reggel csinálok meg!
2014. febr. 11. 17:09
12/12 A kérdező kommentje:
Jaj lányok... képzeljétek, péntekre (14-ére) pont megjött! :) Úgyhogy minden oké! ^^ Köszi még egyszer a válaszokat!
2014. febr. 16. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!