Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2napja tudtam meg, hogy...

2napja tudtam meg, hogy elhalt a babám. 1 órája elkezdtem vérezni, de csak éppen hogy. Menjek be a kórházba, vagy csak ha nagyon megindulna és darabos lenne?

Figyelt kérdés
Mit csináljak? tanácstalan vagyok. Bízom benne magától kitisztul és nem kell bemenni, de nem akarom, hogy valami bajom legyen. Én csak akkor mennék be, ha darabokban jönne belőlem, és nagyon sok lenne. Vagy mit csináljak? a hasam is csak picit görcsöl.
2008. júl. 19. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden képpen menjél be a kórházba. Inkább mondják azt,hogy nincs semmi gond mint,hogy később nagyobb baj legyen.
2008. júl. 19. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben bemmenék a kórházba, sokkal jobbat teszel magaddal ( a jövőre nézve ), ha szépen megvizsgálnak, ha szükséges akkor elvégzik a küretet. A kürettől nem kell félni, altatásban csinálják, egyátalán nem fáj, és megtisztul a méhed, felfrissül a nyálkahártyád. Ha az elhalt baba nem tisztul ki teljesen ottmaradva gyulladást, gennyedést okozhat, amire rámehet az egészséged, veszélybe kerül a méhed, és a jövőbeni gyermekáldás.

Nekem is elhalt a terhességem tavaly májusban 9 hetesen, művileg vették el, 2 hónap múlva újra teherbe estem, egészséges gyönyörű kisfiam született.

2008. júl. 19. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj be, ha rosszabbodik az állapotod, akkor már ott történjen! Remélem, hogy nem fog és fizikai fájdalom nélkül megúszod, elég a lelki is egy ilyen helyzetben...

Viszont egy barátnőm hasonlóan járt, mint te, elhalt a baba, majd picit görcsölt és vérzett. Néhány óra múlva ez már annyira elviselhetetlen volt, hogy mentőt kellett hívni hozzá és azt mondta, hogy abban a pillanatban már egyáltalán nem bánta, hogy műtik, csak legyen vége az egésznek.

Úgyhogy ez most a te érdeked és gondolj arra, hogy minden félelmedet le kell küzdened most azért, hogy a méhed a lehető legjobb ellátást kapja, szépen kitisztítsák és alkalmassá tegyék arra, hogy kihord az egészséges kisbabádat, lehet, hogy nagyon rövid időn belül! Gondolj arra, hogy ezért mindent meg kell tenned!

2008. júl. 19. 20:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. júl. 19. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Mára szinte megszűnt a vérzés, és nem is görcsölök. Holnap elmegyek a nőgyógyászomhoz és megbeszélem vele mit csináljak. Ha műtétre kerül sor, szeretném ha ő csinálná, nem valamilyen kretén egy ügyeletes kórházban.
2008. júl. 20. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
sajnálom ami történt,én januárban jártam igy,hány hetes voltál volt e már szivhang?
2008. júl. 20. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
szia!nagyon sajnálom ami veled történt!!!mindenképp menny be!nekem 6 hetes volt mikor elhalt a terhességem,elkezdtem vérezni(nem görcsöltem)de nem ment el magátol !sajnos abortuszt kellett csinálni!fel a fejjel tudom mit érzel!
2008. júl. 20. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!