Derék becsípődés terhesség alatt mit tudok tenni?
Már 3 napja a bal fenék tájamon szörnyű fájdalom gyötör ,de olyan szinten hogy nem tudom a jobb lábamra állva felvenni a cipőt.ha viszont ülök vagy fekszek akkor egész kellemes.Valakinek valami tapasztalata vagy ötlete?
29 hetes kismama
Kozmodisk, lóbalzsam, esetleg menj el csontkovácshoz, aki ki tudja mozgatni!
Jobbulást!
Szia, ugyanez van nekem egy hete. A bal oldalon a keresztcsontnál, ahol mozog az izület lépéskor. Nem vagyok benne biztos, hogy ez becsípődés, mert folyamatosan kezdett fájni. Félek, hogy valami kopás, vagy a nagyobb tehertől van, de még csak 28 hetes vagyok.
Már annyira nem bírom, hogy sántítok, úgy megyek, mint egy csiga, és nehéz leülni, felállni, stb..
Én kiroraptőrhöz egyeztetek időpontot, hátha tud valamit kezdeni vele. Ezt tudom így tanácsolni neked is. Az valamivel több, mint a csontkovács, aki lehet, hogy szintén jó, de több köztük a kókler.
utolsó 2 hétben keresztcsontnál idegbecsípődésem lett, lépni alig bírtam, ágyról is lecsúsztam térdre, úgy keltem fel :) :)
semmit nem tudtak adni, mondani rá, mert az izomlazítók szteroidosak, amik nem alkalmazhatók várandósan, röntgen szóba se jöhetett.
nekem a fekvés volt egyedül jó.
masszírozással óvatosan, csak a speciális, kismamáknak valót szabad, de az is szakember legyen.
nem olcsó, 7eft, én ezért nem vállaltam be, főleg, hogy 36. héten, óriási hassal nem is tudtam masszázst elképzelni a keresztcsontomnál :)
ja, ötös vagyok. én reumatologus és idegorvosnál is voltam ezzel. azt mondták, elég gyakori ez.
szülés után még 2 hónapig úgy mozogtam, mint akinek "beragadt" a forgója :)
csak a pihenés jó. meg a padlón hanyattfekvés egy darabig :)
jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!