Piroska és a farkas kérdése:
Ártalmas lehet, ha sok rostosat iszom?
Figyelt kérdés
A 32. hétben vagyok, enni egyre kevesebbet tudok, viszont a narancslevet és a multivitamint nagyon kívánom egy ideje. Nem fogy el egy liter egy nap, de majdnem. A " hozzáadott cukor nélküli" verziót iszom. Lehet ez ártalmas? Úgy értem, pl attól még van benne cukor, vitamindózis is, nem is kevés - bár terhesvitamint már nem szedek - , megaztán gondolom savas is... egyszóval na, nem tudom. Emellett egyébként csak szénsavmentes vizet iszom, esetleg néha tejet.Vagy ha nekem jól esik, akkor nincs gond?2014. febr. 5. 21:31
2/7 anonim válasza:
Szerintem ha kívánod ne vond meg magadtól :) Nem hiszem, hogy problémát okozna a rostos :)
3/7 anonim válasza:
Semmi gond. Én is így voltam, azóta sem tudom meginni a multivitamint :D
4/7 anonim válasza:
én is mindog ezelet innám de sajna engemfelfuj durván. Ha neled nincs bakod tőle nem gáz.
Viszont azthiszem az a vitamminal kell vigyazni.
5/7 anonim válasza:
uuu bocsi a sok elírásért.
*mindig
*bajod
*ezeket ...
6/7 anonim válasza:
Nem ártalmas.
A sok rost csak jó. Egészséges
Volt idő amikor én is a narancslevet kívántam, kb 1 másfél hónapig. :)
20 hkm
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! A sok vitamin, ha emelett más bevitel nincsen - úgy értem, az étkezéssel igen, de tabletta formájában nem - miért lehet ártalmas?
2014. febr. 6. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!