Járt már úgy kismama hogy ikerterhességét nem vették észre sőt utána azt sem hogy az egyik elhalt? Hogyan lehet ez?
Figyelt kérdés
Én úgy jártam sajnos hogy nem vették észre hogy iker babáim lettek volna csak 3 héttel ezelőtt amikor szültem és a méhlepényt meglátták.Hogyan lehet az hogy az uh.-on sem látták,elhalt a másik baba de a lepény megmaradt?Ezmiatt született kis súllyal a kisfiam (2380 gr.)Most nem siránkozni és bánkódni akarok mert hálát adok az égnek hogy a kis manócska legalább egészséges,csak gondolkodok hogy hogyan lehet ez.Már az elején nem alakult volna ki a petezsákban az embrió?Vagy hogy?Szerintetek?Lehurrogást és sértő válaszokat légyszi ne írjatok.Köszönöm.2009. dec. 7. 09:16
1/3 anonim válasza:
Szia! először is gratulálok a kisbabádhoz! :)) Én is iker vagyok, és minket is későn vettek észre, igaz 30 évvel ezelőtt ... lehet, hogy a másik annyira kis pici volt, hogy elkerülte az orvos figyelmét a korai vizsgálatokon, később pdig már valóban nem is volt ott... igen, emberek vagyukn, az orvosok is azok és a mítoszok ellenére, igen, hibázunk... sajnos lehet, hogy nem vette észre senki. Nagyon sajnálom! Sok boldogságot a kisbabádhoz!
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!
KÖszönöm hogy írtál és a gratulációt is köszi :-)))
Tudom emberek vagyunk és hibázunk,elismerem.Nem is okolok senkit se csak úgy a biológiai része érdekelt volna hátha valaki le tudná/ta volna írni.De mindegy is.A lényeg hogy jól végződött a dolog.
Szép napot!!
2009. dec. 7. 10:33
3/3 anonim válasza:
Nagyon gyakori az ikres terhesség, csak az egyik felszívódik, még mielőtt a szívhangot megállapítanák. Nők sokasága nem is tudja, hgoy ikrekkel kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!