Normális, ha ezt csinálja a magzat?
Figyelt kérdés
26. héten vagyok. Néhány napja napközben többször is fent-jobbra (nekem jobbra) nekinyomja magát, egész pontosan valami hegyes testrészét a méhfalnak és akár fél napig is úgy marad.
Kb olyan érzés, mintha belülről gyomron térdelnének órákon át.
Tudtommal még van helye, tehát nem szorulhat be semelyik irányba. Illetve furcsa, hogy tényleg majdnem a bordaívem alá fészkelte be magát - kissé fájdalmas már.
2014. febr. 5. 15:38
1/3 anonim válasza:
30 hetes vagyok, nekem a bal oldalon szokta kinyomni a lábát. van hogy úgy marad percekig. Nekem is már szó szerint fáj, úgyhogy ilyenkor mocorgok, hogy vissza húzza valamennyire :)
2/3 anonim válasza:
Teljesen normális. :)
Nekem a vége felé olyan is volt, hogy a lábát valahogy a bordáim alá nyomta, nagyon durván fájt.
3/3 anonim válasza:
Beszéld meg vele :)simogasd arrébb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!