Tapasztalt már valaki ilyet? Elég magas a pulzusszámom, ez doki szerint normális a terhességkor. De sokszor hallom a fejemben a szívdobogásom. Ez nagyon aggaszt.
Én is így vagyok vele. De az én dokim szerint is normális ez, meg az összes, terheséggel foglalkozó könyvem szerint is.
21h
Mennyi az a magas?
Nekem már terhesség előtt is magas volt, én is sokszor hallottam dobogni a fejemben.
Elkezdtem Betalocot szedni, a terhesség alatt is szedtem (ezt lehet), mivel akkor még annál is gyorsabban vert, de mivel nem éreztem különösebb hatását (ugyanúgy 100-110 körül volt szinte állandóan a pulzusom), ezért egy idő után nem szedtem tovább. Miután megszültem, egyik napról a másikra teljesen normális lett a pulzusom, 70 körüli. A csoda se tudja, mitől, de nagyon örülök neki.
Egyébként tényleg azért ver gyorsabban a szív, mert nagyobb a terhelés.
Nekem a vérnyomásom felment 150 fölé, a pulzusom meg 110 fölé, de én már nem éreztem jól magam. Szednem kellett a dopegytet, majd plusszba nekem is a betalockot. Nekem az utóbbi sokat segít, most már rendben vagyok és sokkal jobban érzem magam.
36 hetes kismami
Szia!
En is igy vagyok, es mar nagyon ki vagyok tole. NAgyon idegesit es megremit. En holnap megyek dokihoz, es akkor megmondom neki is. LAssuk mit mondd.
21 hkm
Én is hallom, és nagyon vacak dolog!
Volt, hogy azt hittem, az ajtón kopognak... :P
Azóta persze már megszoktam, hogy a szívem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!