Mikor fog ez az állandò hányinger elmúlni?
Figyelt kérdés
Reggeltől estig tart van iigy picit jobb eszek is keveset,de ezen van a hangsúly hogy keveset...semmit sem hiztam még...lassan 14hetes leszek.Eddig minden rendben a babâval de nem lesz baja???mikor jön vissza az étvàgyam???irnàtok??2014. febr. 4. 20:32
1/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én am reggel, 25. hetesen még mindig hánytam :( Változó, mindenkinél más.
2/9 anonim válasza:
Lekopogom, de nekem má elmúlt úgy néz ki.. 14 hetes vagyok.
3/9 anonim válasza:
Nekem a 20. hétig tartott ez a reggeltől-estig hányinger. Kitartás!
4/9 A kérdező kommentje:
Én kitartok de a babàmnak nem lesz baja???szedek vitamint!
2014. febr. 4. 20:55
5/9 anonim válasza:
nem lesz baja nyugi.... eleve az anya szervezete a babát védi elsösorban, te elöbb halnál éhen mint ö. Sok nö sokat fogy az elején akár 5-8 kilót is.
6/9 anonim válasza:
Nyugi,semmi baja sem lesz.Elveszi tőled,ami neki kell.
Én a 6-16.hétig hánytam,napi 4-5x.Fogytam 9 kilót,még se lett semmi baja a babámnak,makk egészséges!Nyugi!
7/9 anonim válasza:
szia!
nem akarlak elkeseríteni de én 33 hetes vagyok és kb. a 9. hét óta vannak rosszulléteim mondjuk a napi hányásom az a 20. hét körül elmúlt de az émelygés az megmaradt!
a tesóm pedig végig hányta a 9 hónapot!
úgyhogy kitartás!
8/9 anonim válasza:
Én 21 hetes vagyok, még most is hányok és nagyon nagyon kevés dolgot tudok megenni. Húst például egyáltalán nem. Én emiatt szedem is a terhesvitamint, mert a gyümi-zöldség se csúszik nagyon.
Szóval lehet jobban leszel, az is hogy nem :) Én összesen 3 kilót híztam. Mondjuk nem csodálom, csak kenyeret meg tésztát tudok legyűrni :)
9/9 anonim válasza:
Én az elejétől kezdve egyszer sem hánytam, de rengeteget émelyegtem,bókákoltam, szagokra érzékeny vagyok, még a mai napig is most vagyok 18 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!