Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fog ez az állandò...

Mikor fog ez az állandò hányinger elmúlni?

Figyelt kérdés
Reggeltől estig tart van iigy picit jobb eszek is keveset,de ezen van a hangsúly hogy keveset...semmit sem hiztam még...lassan 14hetes leszek.Eddig minden rendben a babâval de nem lesz baja???mikor jön vissza az étvàgyam???irnàtok??
2014. febr. 4. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én am reggel, 25. hetesen még mindig hánytam :( Változó, mindenkinél más.
2014. febr. 4. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Lekopogom, de nekem má elmúlt úgy néz ki.. 14 hetes vagyok.
2014. febr. 4. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 20. hétig tartott ez a reggeltől-estig hányinger. Kitartás!
2014. febr. 4. 20:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Én kitartok de a babàmnak nem lesz baja???szedek vitamint!
2014. febr. 4. 20:55
 5/9 anonim ***** válasza:
nem lesz baja nyugi.... eleve az anya szervezete a babát védi elsösorban, te elöbb halnál éhen mint ö. Sok nö sokat fogy az elején akár 5-8 kilót is.
2014. febr. 4. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyugi,semmi baja sem lesz.Elveszi tőled,ami neki kell.

Én a 6-16.hétig hánytam,napi 4-5x.Fogytam 9 kilót,még se lett semmi baja a babámnak,makk egészséges!Nyugi!

2014. febr. 4. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:

szia!

nem akarlak elkeseríteni de én 33 hetes vagyok és kb. a 9. hét óta vannak rosszulléteim mondjuk a napi hányásom az a 20. hét körül elmúlt de az émelygés az megmaradt!

a tesóm pedig végig hányta a 9 hónapot!

úgyhogy kitartás!

2014. febr. 4. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 21 hetes vagyok, még most is hányok és nagyon nagyon kevés dolgot tudok megenni. Húst például egyáltalán nem. Én emiatt szedem is a terhesvitamint, mert a gyümi-zöldség se csúszik nagyon.

Szóval lehet jobban leszel, az is hogy nem :) Én összesen 3 kilót híztam. Mondjuk nem csodálom, csak kenyeret meg tésztát tudok legyűrni :)

2014. febr. 4. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Én az elejétől kezdve egyszer sem hánytam, de rengeteget émelyegtem,bókákoltam, szagokra érzékeny vagyok, még a mai napig is most vagyok 18 hetes.
2014. febr. 5. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!