Lassan szülök szerintetek?
Figyelt kérdés
már több mint 1 hete sok jóslóm van óránként minimum 1.tegnap a nyákdugóm 1 darabja is távozott(sárga-kocsonyás volt és kb fél újjnyi) ma kevesebbet fájt a hasam de még fájt,de a hüvelyem egész nap olyan furcsán érzékeny-nyilall belé.most pedig észre vettem egy nagyobb adag fehéres-átlátszó nyúlós valamit a bugyimon.szerintetek tágulok??ha fekszem nem fáj a hasam annyit,de ha többet állok akkor görcsöl.2014. febr. 2. 19:10
1/8 anonim válasza:
Nekem a 20. héttől voltak jóslók, 35. héten ment el a nyákdugó. 41 hétre szültem indítással.
Hány hetes vagy?
2/8 A kérdező kommentje:
35
2014. febr. 2. 19:15
4/8 A kérdező kommentje:
hát nem,ezért is aggódom.Múlt héten már megrövidült a méhnyak,és a méhszáj is lazult már.
2014. febr. 2. 19:17
5/8 anonim válasza:
Szia!Bird ki még pár hétig
Nekem eddig is volt naponta 1 szer.Ma többször is éreztem.Én 36 hetes vagyok.Még 1 hetet birnom kellene.Minimum.
6/8 anonim válasza:
Utolso vagyok.Nekem 3 hete 2100 az értékem.
7/8 anonim válasza:
20 hetes terhességnél jósló fájások? Az meg milyen egyébként, mit éreztek?
8/8 anonim válasza:
1-es vagyok. Igen olyan korán már voltak. Meg is indult a szülés, csak vissza tudták tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!