Szülés után 6 héttel, mennyi az esély a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
Első alkalom volt szülés óta, és sajna becsúszott. Járt már így valaki?2009. dec. 5. 21:21
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én nagyon bízom benne hogy nem estem teherbe, alig pár hete szültem, örülök hogy nem kell cipelni a pocakot, és a terhességem is elég nehéz volt. Parázok nagyon, főként azért mert a picur is elsőre összejött. Kedden lesz két hete, hogy történt, szerintetek akkor már tuti kimutatná a teszt? 14 nap után?
2009. dec. 6. 09:57
13/17 anonim válasza:
semmi esely mert 6 hetig tilos a szex!neked ezt nem mondtak.
14/17 anonim válasza:
Utolsónak. Már miért ne lenne esélye? Úgy látszik nem olvastad el a kérdést. Szülés után 6 héttel voltak együtt, tehát a tilalom után. Akkor már simán teherbe tud esni. Sőt unokatesómnak 3 hét után elmúlt a "tisztulási vérzése", nem várták meg a 6 hetet és úgy lett terhes.
15/17 anonim válasza:
Szia! Az egyik ismerősöm így lett terhes a 2. babával, és napra pontosan ugyanakkor született, mint az első babájával, csak egy év különbséggel.
16/17 A kérdező kommentje:
Megvártuk a 6 hetet, akkor voltunk együtt. Kedden csinálok egy tesztet, fura, de most jobban örülnék egy nega tesztnek, mint egy pozitívnak, de majd kiderül....
2009. dec. 6. 12:54
17/17 A kérdező kommentje:
Nega lett a teszt, kettőt is csináltam! Azért kicsit megkönnyebbültem, jobb ez így, túl korai lett volna:)
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2009. dec. 12. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!