18 éves vagyok,4éve együtt élek egy 15évvel idősebb férfival. Nagyon jól megvagyunk, kisbabánk lesz. Májusban érettségizem. A barátom mellettem van. Ő szeretné a babát, de minden döntésemet támogatja. Szerintetek a 2 menni fog együtt?
Nagyon nagyon szépen köszi a kommenteket, nagyon sokat segítettek(remélem még segítenek is:) ).
Ahogy így leírjátok tényleg nem olyan nagy dolog ez az érettségi kismamaként.
Jöhetnek a kommentek,és a negatív kritika is kell, mert sokat tanulhatunk belőle.
A párom is beleolvasott, és örült, hogy ilyen oldalakon fent vagyok és még a hozzászólásaitokat is hasznosnak gondolja:)).
Szia!
Lehet én látom rosszul a dolgot mert én majdnem 30 évesen válaltam gyereket, de iszonyat suly fog rátok nehezedni és nem tudom erre fel vagytok-e készülve.
Nem a kapcsolatotok a döntö hanem te magad. 18 évessen biztosan fel tudod adni magad??
Anyagilag sem semmi a dolog!!
A párod az csak a harmadik és neki is tudni kell hogy az az életforma amiben eddig éltetek megváltozik.
Én sokat beszélgetnék és tervezgetnék a helyedben.
Mit akarsz elérni az életedben?
Milyen célokhoz mi kell?
Az előtem szolokkal egyet értek, de sajnos ez a valós élet nem egy szapanopera.
Gratulálok nektek! A nagymamám és nagypapám között 13 év korkülönbség volt és iszonyat boldogan éltek le egymás mellett több mint 50 évet! Én 20 évesen szültem az elsőt, sajnos tényleg sokszor olyan bunkók az orvosok, ápolók mikor látják, hogy ennyire fiatalon bevállalja valaki. A kórházban a többi kismama társról ne is beszéljek!!!
Ne foglalkozz senkivel és a barátod sem, csak magatokkal és a kisbabátokkal törődjetek! Még fősulira is simán mehetsz levelező szakra, én is úgy végeztem.
A tanáraidnak úgyis tudnia kell róla, már csak a tesi óra alól való felmentés miatt, vagy a sok vizsgálat, laborba járás, esetleges rosszullétek miatt.
Ne törődj a megjegyzéseikkel ha lesznek!
Mi is anno jól döntöttünk a baba mellett 20 évesen. Akkor lányunk született, majd 8 év után vállaltuk be a következőt az egzisztencia teremtés miatt, ő fiú lett és most ismét kislányt várunk 13 évnyi csoda boldog házasság van mögöttünk! És remélem ennél jóval több előttünk.
Legyetek boldogok!
39 h km.
Szia.
Szerintem ez csak otthon tunik korainak.
En 25 vagyok es most varom az elso babamat (29 hetes most).
Angliaban elek, es mindenki ketelkedve kerdezgette, hogy ez tenyleg az elso gyerekem.....szerintuk kicsit keson valaltam.
Itt meg a 13-14 evesek is szulnek....persze az nem normalis, de 18-22 kozott itt a leggyakoribb az eslo babat valani.
Szerintem (ha Ti ugy erzitek),ha eleg erett vagy hozza lelkileg es agyilag a parod is melletted all es anyagilag is megoldhato siman johet a pici.
Nekunk eddig anyagi okai voltak, hogy nem johetett a baba.
Sok sikert a tanulashoz!!
Es nagyon sok boldogsagot a babahoz:)
Szia!
Menni fog a kettő egyszerre. Az én nagylányom június 22.én született és június 19-én szóbelizem:):):) a bizonytványosztásra már nem is mentem.:)
A tanárok és a vizsgaelnök és az osztálytársaim is hihetetlen kedvesek voltak végig!!!!
Kitartást és Sok erőt kívánok Neked!!
Boldog babavárást:):)
Higyj magadban! Az érettségi sikerülni fog, csak időben állj neki, hogy ne legyen idegbetegség a a végére. :)
Hogy mit gondolnak a tanárok? Ti boldogok vagytok, nem? Akkor meg, ennél több nem kell! :)
Sok boldogságot!
Hát ez szuper! Látod, menni fog minden!
A boldogság rengeteg erőt tud adni! :)
16 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!