Milyen juttatásokban részesülhetek a szülés előtt és után? Hol kell igényelni ezeket?
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 21:41
1/4 anonim válasza:
A kórházban vagy a védőnőd mindent elmondanak. Ha mégsem, a TB-nél először TGYÁS,majd GYED, GYES.
Kapsz 10E FT bababónuszt, ez automatikus, van egyszeri anyasági segély, ez legutóbb 40E volt. Többről sajnos nem tudok.
2/4 anonim válasza:
Javítanám az első válaszolót!! Az anyasági segély jelenleg 64.125 ft gyermekenkénti összege azonos a gyermek születésének időpontjában érvényes öregségi nyugdíj legkisebb összegének 225%-ával, ikergyermekek esetén 300%-ával.(jövőre emelik a nyugdíjat)
Természetesen családi pótlékot is kapsz ami 12200ft
3/4 anonim válasza:
Kedves első válaszoló mi az a 10000 forint bababónusz és hol lehet igényelni? Mert én ilyet nem kaptam :(
4/4 anonim válasza:
Erre a bababónuszra én is kíváncsi lennék.Én mondjuk csak májusban szülök de jó lenne tudni mindenről előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!