Negatívról pozitívra változott az ellenanyag termelésem, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Októberben voltam vérvételen és oRH+ a vérem ez biztos, az ellenanyag termelésnél azt írták hogy negatív. Decemberben megint voltam vérvételen és most az álla a papíron hogy pozitív az ellenanyag termelés. Miért változhatott meg? Ez mit jelent? A páromat is elküldték vérvételre miért? Úgye nincs nagy baj?2014. jan. 27. 15:29
2/6 anonim válasza:
AntiD oltást fogsz egyébként kapni, szülés előtt és után is, mást nem nagyon fog okozni, nyugalom. (Azért csak most lett pozitív, mert vsz. mostanra jutott valamennyi magzati vér a te vérkeringésedbe -icipic bevérzés a lepényen, amit te nem is éreztél, és nem jelent semmit).
3/6 A kérdező kommentje:
és ez problémát jelenthet? mi a teendő ilyenkor?
2014. jan. 27. 15:40
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg heterozigótaként vagy rh+, ez azt jelenti, hogy a gyerek recesszíven örökölhetett rh- vércsoportot. Ilyenkor legkésőbb szüléskor a te véredbe ellenanyagok kerülhetnek, ami miatt egy későbbi terhességed könnyedén elhalhat, ezt megelőzendő adják az AntiD-t. Nem okoz semmi egyebet, nyugalom, ha ezt az oltást megkapod, akkor lehet 100 gyereketek is még.
6/6 A kérdező kommentje:
25 hetes vagyok
2014. jan. 27. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!