Csak az én orrom körül jöttek ki kis pattanások a terhesség alatt? (és nem akar múlni)
Figyelt kérdés
Az ekcémám sem hogy javul,hanem rosszabb(bár lehet a tél miatt) a bőröm nagyon száraz,és a hajam is eléggé hullik :-(
bezzeg a fiammal ilyen gondom nem volt,sőt.Teljesen kivirultam
15+4hetes vagyok
2009. dec. 4. 20:41
1/3 anonim válasza:
Az orrod körül? Te szerencsés vagy. Nekem az egész arcom tiszta ragya, már a 6. hét óta. Semmivel nem tudom eltüntetni, ha egy elmúlik, jön 3. Száraz is az arcom.A hormonok(-:
2/3 anonim válasza:
nekem is az egész arcom tiszta ragya volt :(( a szülés utáni fotókat visszanézve tiszta szégyen, hogy néztem ki - a szüléssel elmúlt, szóval kitartás
3/3 anonim válasza:
Vulkanikus kráterek jöttek ki az arcomon! :)))))))) Örülj, hogy csak az orrod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!