12 hetes genetikai vérvételre kell mennem, kell beutaló hozzá?
Figyelt kérdés
2.sz.női klinikára megyek majd a 12hetes ultrahang vizsgálatra december végén,és arra lennék kíváncsi hogyan történik itt a genetikai vérvétel,mi kell hozzá?Az eredményekkel együtt kell visszamennem a doktorhoz január első napjaiban.Azért kérdezem,mert a Magzatdiagnosztikai központba kaptam beutalót,de a klinikára szándékozom menni.2009. dec. 4. 19:06
1/4 anonim válasza:
Szia!
Igaz én Fv.-on szültem és ott is voltam a 12 hetes UH-n, de oda kellett beutaló.
Nekem a 9 hónap alatt mindig adtak mikor vérvétel volt.
2/4 anonim válasza:
Beutaló nélkül nem veszik le neked a vért, és nem is vizsgálják, hiszen nem tudják, mire kellene. bemondásra meg nem fogják. Tehát írass beutalót.
3/4 anonim válasza:
Én is a II. nőin voltam. Kell beutaló, a dokid ír biztosan, ha megkéred. Nem is értem, hogy a MDK-ba kaptad a beutalót, vagyis oda kellene menned vagy ott dolgozik a dokid, aki adta? Mert nekem fura, hogy miért kellene odamenned, amikor ezeken a helyeken 10-20 ezerért csinálják ezt a vizsgálatot, az 'állami' helyeken padig ingyenes, épp azért, mert KÖTELEZŐ. De a lényeg, Sote-n is kérik a beutalót.
4/4 anonim válasza:
Én dsimán a kiskönyvvel, beutaló nélkül mentem a 12. heti UH-ra, utána rögtön levették a vért ott helyben a kombinált teszthez.
Szóval a beutaló a kiskönyv.
Fehérvár, 2009. november
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!