Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen sűrűn rendelt vissza a...

Milyen sűrűn rendelt vissza a magándokitok a rendelésére?

Figyelt kérdés

12 hetes vagyok jelenleg, először voltam amikor is megállapította a terhességet (UH)7 hetesen, majd a következő héten visszarendelt ahol ismét megvizsgált és adott beutalót a kórházba is UH-ra ( a kórházban tök feleslegesnek tartották), majd megint 2 hét múlva visszarendelt,

hogy kiállítsa a védőnőnek a beutalót, meg hüvelykenet vizsgálatot végzett...én már nagyon

unom, hogy hetente megyek, amikor semmi problémám nincs. És hát hetente fizetem a 7000 Ft-ot,

legközelebb szólok neki, hogy nem fogok hetente menni.Úgy érzem igencsak a pénzről szól.

2009. dec. 4. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:

hú hát elég gáz a dokid

én 11 hetes vagyok eddig 2 alkalommal találkoztam vele de mindig a kórházba most fogok menni hozzá, de az első terhességemnél is havonta 1 alkalommal kellett mennem amiért 5 ezret kért, most is annyi a tarifa

az előző terhességem utolsó honapjában 2 naponta kellett mennem de akkor mondta hogy ne a magánrendelőbe menjek hanem a korházba majd ott megvizsgál és ezért nem kért pénz, sőt 2 naponta volt UH is

a szülésért pedig 30 ezret adtam.

szerintem válasz másik dokit még az elején megteheted, ja és ha csak beutalót ad azért nem kérhet pénzt, ha nem vizsgált meg s a beutalot a kórházba is oda tudja adni, nekem elég pénz éhes dokinak tünik

2009. dec. 4. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Eleinte elég 4 hetente járni! Ha valami gond van, akkor többször is berendelhet, de egyébként felesleges. A beutalókat bármikor odaadhatja, akár 1 hónappal korábban is!

Ha úgy érzed, hogy az orvos csak a pénzre hajt, akkor még idejében válts, mert a várandóság végére nagy összeget fog kitenni a látogatása!

2009. dec. 4. 14:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,a következő találkozásnál jelzem neki, hogy havonta tudok csak járni. Ha nem ért velem egyet akkor keresek mást.
2009. dec. 4. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az a szokás, hogy havi 7000.-. Akár tízszer mész, akár egyszer. Engem az első két terhességnél havonta nézett, kivéve az utolsó hónapot, amikor hetente, most meg gikszerek voltak és nagyjából végig hetente mentem. A 7000.- itt a havidíj a rendelkezésre álláshoz. Azt hittem, máshol is így van, de ha nem, akkor az elég gáz.
2009. dec. 4. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 28. hétig 3 hetente kellett mennem, a 28-tól a 35-ig 2 hetente, a 35-től hetente, a legvégén már két naponta és amikor letelt a 40 hét, onnantól naponta. Szerencsére ez nem volt hosszú, mert 3 nappal hordtam túl. Én minden alkalommal 5000-et adtam.
2009. dec. 4. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Számomra csak az a fura, hogy a védőnőhöz minek adott beutalót? Oda lehet menni egy-két eredménnyel is, pl. viszel egy UH-t, amin igazolták a terhességet. Vigyázz, mert némelyik orvos szereti kihasználni, hogy terhes a nő és mindent megtesz a gyerekért.

Én havonta járok egyébként, tudja, hogy mikor milyen vizsgálat következik, előre megírja a beutalót és mindig biztosít arról, hogy hívhatom bármikor, ha csak valami problémát érzek. Ha hívom, mindig készségesen segít.

25 hetes KM

2009. dec. 5. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!