20 éves vagyok, már menyasszony. Mindjárt itt a lagzi. Aztán jöhet a baba, amit már várok, de honnan és mit kell éreznem akkor amikor biztosan tudom h jöhet a baba?
Mindened megvan ahhoz, hogy gyermeket vallalj. Hiszen megtalaltad a NAGY O-t. Szerintem a gyermekvallalashoz egy olyan partnerre van szukseg mindossze, aki mellett erzed, hogy akarod. En egy eve talaltam RA, es egybol tudtam: otthon vagyok. Es maris utban a tronorokos.
20 hetes mami
Mintha a saját történetemet olvastam volna. Tavaly júliusban volt az esküvőnk, akkor voltam 20 éves, eldöntöttük, hogy utána jöhet a baba. Most múltam 21 májusban és 34 hetes kismama vagyok. A férjem, ha hiszed, ha nem 27 éves. Mindketten nagyon boldogok vagyunk. Az esküvőnk volt eddigi életünk legszebb napja, most pedig várjuk a kislányunk születését.
Ha eljön az ideje a babának, azt érezni fogod. Másra sem vágysz, csak pocakra, babaillatra stb.! A lényeg, hogy tényleg mindjketten akarjátok.
Sok sikert: 21 éves leendő boldog anyuka
21 vagyok, augban leszek 22.Nemrég volt az esküvőnk és most már 4.hónapja próbálkozunk!Ha minden jól megy hamarosan mi is szülők leszünk!Ja és a párom 30.....:)))
Nekem már néha kicsit túlzás is a gyerek utáni vágyam, de nekem mindíg is ez vot a az életcélom, hogy anya lehessek.Lagalább 3 gyereket szeretnénk és soha nem voltam az a karrierista típus.Leéretségiztem, szakmám van dolgozom, elég jól keresek, párom szintén.Lakás(120négyzetméter-2 szoba ÜRES, és 2 fürdőszobából is csak egyet használunk.)Kocsi is van!Igaz a család rengeteget segített anyagilag, nem saját erőnkből van ez mindd, de a gyerekemnek mindent meg fogok tudni adni...anyagilag is és érzelmileg is!Egy család leszünk!
Ja és a házassággal nem jár feltétlenül együtt a gyerekvállalás.Ha még nem vagy biztos benne, várj!Sok boldogságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!