Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az X-epil teszten a második...

A Dorina kérdése:

Az X-epil teszten a második csíkom nagyon halvány?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 21:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Kb igen.
2014. jan. 20. 23:32
 12/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Csak még egy kérdés... :) Mit változtattatok a 9 hónaphoz képest? Elkezdted szedni a vitamint? Mi is szeretnénk kisbabát, de eddig nem sikerült és próbálok tippeket gyűjteni mit csináljak másképpen. :) Én is nagyon szeretnék már ilyen tesztet mint a tiéd! :) Mellékesen megjegyzem nem olyan halvány ez, egyértelműen látszik, és még ráadásul este csináltad. A reggelin jobban látszik majd, feltéve ha nem jársz ki éjjel sűrűn mosdóba. :) Jó egészséget kívánok!
2014. jan. 21. 06:59
 13/25 anonim ***** válasza:
Gratulálok, ott a két csík :)
2014. jan. 21. 11:07
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem mutatja a tesztet a kép,rakd fel légyszíves még egyszer.
2014. jan. 21. 11:20
 15/25 A kérdező kommentje:

Én már sok mindent kipróbáltam (számoltam a napokat mikor van peteérésem, tuszűrepedésem, hőmérőztem,ovulációs teszteket csináltam), de egyik sem vált be. Lehet furán hangzik, de én a páromat szoktam kérdezni, hogy mit érez ott benn, forróságot + kell az is, hogy a másik fél is kellőképpen fel legyen izgatva és nagyából egyszerre legyen az a pillanat?. Az a legjobb pillanat szerintem. A 9-hónaphoz képest, annyit változtatunk, hogy szedem most már a femibion 800 vitamint kb egy hete.

Köszönöm szépen, de még csinálok tesztet, mert remélem azok a csíkok erősek lesznek nemsokára :)és remélem hamarosan neked is lesz :)ilyen teszted vagy még erősebb csíkokkal :)

2014. jan. 21. 15:31
 16/25 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok értetek! Kívànok nektek minden jót! Köszönöm a vàlaszod és a jó kívànsàgodat! És igen, lehet a közös jó pillanat a kulcs... első gyermekem éppen így fogant. :-)
2014. jan. 21. 17:55
 17/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Képzeljétek ma reggel azt vettem észre, hogy fájnak a melleim, fel van puffadva az alhasam, néha pici szurkoló érzés az alhasamnál. Remélem ez az amire oly nagyon vágyók :) és nem csak azért mert mégis meg akár jönni :/

2014. jan. 22. 15:48
 18/25 A kérdező kommentje:
Kicsit aggaszt úgy görcsölök mint amikor meg szokott jönni. Lehet baj van?
2014. jan. 22. 22:18
 19/25 anonim ***** válasza:
Próbàlj megnyugodni! Első terhességemnél ugyan úgy éreztem, mint mikor megjön. Annyi volt pluszban, hogy megduzzatak a melleim. Mikor 2 hete egyfolytàban azt éreztem mindjàrt megjön, közben mégse jött, na akkor vettem tesztet... Azt tudni kell, hogy nàlam erős fàjdalmakkal jàr a menstruàció. Szedjél magnéziumot, az sokat segíthet! Kitartàs!
2014. jan. 22. 22:34
 20/25 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett veled azóta? Van baba?
2014. jan. 29. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!