Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki...

Van itt olyan kismama, aki nem oltatott, elkapta a H1N1-et, és szövődmények nélkül meggyógyult? Ha igen, megtenné, hogy leírja hogyan zajlott le nála a betegség?

Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 10:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Itt olvastam hogy egy kismama elkapta,tüdőgyulladása is lett,és megyógyultak.

Sima influenzába is sokan meghalnak,csak annak nincs hangja.Most kell a pénz,valahonnan összekell szedni.

2009. dec. 3. 14:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos, én sem a kérdésedre válaszolok,de a következőket elmondanám.

Azonnali, az influenza tünetek megjelenésekor elkezdett antivirális szerek szedése mellett igen kevés a valószínűsége a szövődmények kialakulásának.

A legújabb,kórházba került kismamát a háziorvosa hazaküldte egy hete!

Eddíg majd minden kismama így járt, sajnos!

Tehát, ha nem is oltatsz, de időben elkezdik a megfelelő kezelést,igen kicsi a valszínűsége, hogy szövődmények lépnek fel.

Az a baj, hogy azért kardoskodnak az oltás mellett, mert az országban nincs meg a megfelelő készlet az antivirális szerekből!

Sajnos, ez politika, egy elrontorr politika!

Na és a pénz!

Ebből ugyanis senkinek nincsen haszna, míg az oltásból igen!

Ha megnézed a tegnapi, és mai cikkeket, mit látsz?

Az egyik párt kardoskodik, hogy 2 és fél millió ingyen oltást osszanak szét az emberek között,mert erre megvan a keret a költségvetésben,míg a másik párt acsarkodik ez ellen.

Így aztán patthelyzet van.

2009. dec. 3. 14:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Tévedsz kedves utolsó válaszoló. A gyógyszergyáraknak meg a patikáknak pont a megelőzésből, meg a betegség esetén alkalmazott szerekből van pénzük.

Van egy ismerősöm, 4 patikája van. Az utóbbi 2 hétben 7-szer! annyi antibiotikum és kb. 9-szer annyi c-vitamin fogyott, mint előtte évben ugyanekkor. Miről beszélünk?

2009. dec. 3. 16:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Válaszolnék, mert úgy látszik nem tudsz olvasni!

nem ANTIBIOTIKUM-ról, hanem ANTIVIRÁLIS szerről beszélünk.

Az előbbi a baktériumokat, az utóbbi, ami itt a lényeg, a vírusokat pusztítja!

Az influenzára nem hat az antibiotikum, csak ha felülfertőződik valaki, és gyulladás alakul ki nála!

Az antivirális szerekből pedíg az országban nincsen elég készleten, kb.1/3-a a többi országhoz képest.

2009. dec. 3. 16:47
 15/17 anonim ***** válasza:

És csak vitatkoznak itt, ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnának. Olyat senki nem tett, nem válaszolt. De akkor minek írnak ide mást, ha válaszolni nem tudnak???

ÁÁÁÁÁ!!!!!

2009. dec. 3. 17:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Igazad van! Én is a kérdésre várnék választ...
2009. dec. 3. 17:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Talán azért nem írnak, mert betegek...

Biztos tudni szeretnéd mivel jár?Láthatod a tv-ben.Persze biztosan vannak,akik simán átvészelték, de tény, a láz árt csak igazán a magzatnak.

Nincs arra semmilyen praktika, hogy megtudjuk, ha minket ledönt, milyen lefolyású lesz.Tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, bocs.

2009. dec. 4. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!