Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi pecsét kell a kismami...

Mennyi pecsét kell a kismami könyvembe?

Figyelt kérdés

Mert én rendszeresen járok orvoshoz, és tanácsadásra, de eddig csak orvosi pecsétek vannak meg 1 terhesgondozási.

26 hetes kismami

2008. júl. 17. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:

No, ez egy olyan kérdés, amire mindenki más választ tud adni, mert a tapasztalat az, hogy az ország különböző részein más szokás van.

Nekem az orvos pecsétel, védőnő nem, csak beleír, igaz mindent lelkiismeretesen. Nálunk nincs ilyen pecsét mizéria.

Legjobb, ha megkérdezed a területileg illetékes OEP-et, mi a "követelmény" felétek.

2008. júl. 17. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan 4 db pecsét kell. De van ahol az orvosi van van ahol a védőnek is van stb. Lényeg,hogy mikor megszültél a doki igazolja,hogy 4x megjelentél tanácsadáson. Ezt egy külön igazolásban fogja írni. Én a záróm mellé kaptam meg.
2008. júl. 17. 14:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Szép babavárást nektek!
2008. júl. 17. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,de az elég gáz,ha egy országban élő kismamákra más és más szabályok vonatkoznának!Én ma kérdeztem a védőnőmet,és azt mondta hogy 4 nőgyógyis pecsétnek meg kell lennie!

De ha nállatok más a helyzet,akkor szép kis ország....

ja,szabolcsbol írtam

2008. júl. 17. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, biztos hogy 4 pecset kell!
2008. júl. 17. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:

4 nőgyógyis pecsét kell.

Peste megyei kismama

2008. júl. 17. 14:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Na ez fasza már bocsi!Ezen is nekem kell aggódnom:((Mindig oda adom a kiskönyvemet nekik,orvos nyom egy pecsétet a saját nevével az jó napot.Mit tudtam én,hogy annyi kell,és senki nem mondta,hogy figyeljek erre.Tegnap mondta a védőnőm,hogy meg kell lennije 4 pecsétnek,szóval elegem van.Minden féle vizsgálaton átt mendtem eddig amin kellet.Egyébkén Veszprémben élek.Mindig van valami:(((A védőnő mindig lepecsételi a kiskönyvemet.
2008. júl. 17. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
A családtámogatásról szóló törvény teljesen egzakt választ ad a kérdésre, tehát nincs és nem is lehet különbség országon belül, tehát a terhesgondozást végző orvosnak (és nem védőnőnek) kell igazolnia , hogy a terhesség alatt 4 terhesgondozáson (ha úgy tetszik orvosi vizsgálaton) részt vett a kismama. Ezt a zárójelentéssel együtt kapja kézhez az ember. A kiskönyv nem is számít max ha nem választott orvosnál szül az ember, és az ügyeletes ez alapján állítja ki az igazolást.
2008. júl. 29. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!