Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Ti milyen edényben...

Anyukák! Ti milyen edényben sterilizáljátok a cumisüvegeket?

Figyelt kérdés

Mindenhol zománcozott edényt írnak, nekem pedig csak rozsdamentes acél van. Miért fontos, hogy zománc legyen?

Mikrót nem használunk és a kémiai szerektől félek.

2014. jan. 19. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Èn soha nem hallottam, hogy zománcos legyen. èn külföldön lakok itt zománcos edényt sehol nem lehet kapni.

Sima rozsdamentesben fertötlenítettem elöször, aztán mivel cumisüveges baba lett, így vettem egy fertötlenítö gépet.

2014. jan. 19. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
én is rozsdamentes acélt használok. nem hallottam róla, h zománcost ajánlanának. sőt: a zománcosnál indi felhívják a figyelmet, h ügyelni kell arra, h a zománcfelület ne legyen sérült. tehát az inkább kevésbé (vagy nagyobb körültekintés mellett) felel meg, mint a rozsdamentes acél. szerintem.
2014. jan. 19. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Eksőnek sima edényben(rozsdamentes), leforráztam az üvegeket/cumikat forralt vízzel, és ennyi.

Most kicsit másképp. Előtte sima vízzel elöblítem és az Avent express mikrós sterilizálóval, mikróban 3 perc alatt. 2-3 naponta NUK eszköz mosó folyadékkal áttörlöm őket!

2014. jan. 19. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Első használat előtt kifőztem.

Néha fertőtlenítő folyadékkal, forró vízzel átöblítettem.

Mióta van mosogatógép, abban mosom el.

2014. jan. 19. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kaptam egy elektromos gőzsterilizálót, egy csúnya baleset utàn. Sztem megéri, akàr hasznàltan is. Könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb.
2014. jan. 19. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:
66%
én is rozsdamentesbe főztem ki hetente egyszer a cumisüvegeket,közötte csak forró vízzel mostam át.
2014. jan. 19. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!