Február elejére vagyok kiírva. Mikorra rakjam rendbe a baba dolgait (Ruhák mosása, vasalása, kiságy stb. )?
Szia
Én jan. 25-re vagyok kiírva. A babaruhák már itt vannak mellettem a szárítón. Még ráértem volna, de jovő héten padlócsempézés, kályharakás, ajtócsere, falbontás várható, karácsonyi takarításnak még nincs értelme, ahogy ablakot pucolni se, mert úgyis minden tiszta kosz lesz, így legalább a babacuccokat rendbe rakom. A héten még ki is vasalom őket, utána kukászsákokba visszacsomagolom, mert csak akkor rakom be a vesszőkosarakba - abban fogom tartani a kisruhákat - amikor a kiságy is fel lesz állítva. Félnék karácsony utánra hagyni, mert mi lesz, ha hamarabb beindul a szülés? A kiságyat apa is ossze tudja rakni, míg én szülok. Már megvannak a kezdő babaruhák, a kisplédek, torolkozők. A legfontosabbak kozül csak a matrac és a babaágynemű hiányzik még. Most minden pénzünk a lakásra megy, hogy a picinek kulturált korülményeket biztosítsunk. Eléggé le volt robbanva a lakás.
Én január végére vagyok kiírva, karácsonyra leszünk kész a babának mindennel, tehát 1 hónappal a kiírt időpont előtt.
Szerintem Neked pont jó a Karácsony utáni időszak :)
Szia! Én február 5-re vagyok kiírva a másodikkal. Én már nagyjából mindennel megvagyok, de szerintem ráérsz még karácsony után elkezdeni.
Én azért igyekeztem, mert nyitott méhszájjal feküdnöm kellene, de a másik gyerkőc miatt nem nagyon tudok. Így gondoltam jobb, ha felkészülök, hogy bármikor menni kell.
Meg aztán nem volt nehéz, már majdnem mindenünk megvolt, csak rendbe kellett szedni a cuccokat.
Szóval ráérsz még, de ha megnyugtat a tudat, hogy minden a helyén, akkor kezd el te is.
Szia!
Én február 05-re vagyok kiírva. Már megvettünk mindent a babának. Még kimosni nem akarom. Majd január elején. 2-3 nap alatt megvan. Még ha előbb is jön a baba akkor is belefér. A kiságyat csak akkor rakjuk össze ha megvan a baba, a szobát még nem akarjuk berendezni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Akkor még időben vagyok!Január elejére szeretnék rendbe lenni mindennel, de ha készen lenne már, azt sem bánnám, de nem hamarkodjuk el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!