12. heti uh.12+6 hetesen?
Figyelt kérdés
Kedden, azaz 21-én leszek 12 hetes, viszont csak 27-ére kaptam időpontot a 12. heti uh vizsgálatra. Akkor leszek 12+6 hetes. Nem baj, hogy már majdnem belecsúszok a 13. hétbe?2014. jan. 17. 10:39
1/8 anonim válasza:
Nem, emiatt ne aggódj, csak 1-2 olyan vizsgálat lesz, amit adott héten kellene elvégezni, de még ott is belefér +/- 1 hét. :)
2/8 anonim válasza:
Nem baj,nekem is így volt a 18.heti is a 19.heten volt.
3/8 anonim válasza:
nekem 13 hetesen volt a 12 hetes, mert a 12. hetem két ünnep közé esett. Nem gond
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek, akkor megnyugodhatok. :)
2014. jan. 17. 10:51
5/8 anonim válasza:
Én sajnos pontban 14 hetesen mentem rá, nem akartam stk-ba menni mert csúszásban voltam, erre kiderült hogy pont akkor van valami szonográfus konferencia, és nem voltak emiatt időpontok a magán UH-kon.
Így is le tudták mérni a tarkóredőt, és még a nemét is megmondták :)
6/8 anonim válasza:
nem baj, egyébként amiket olvastam, azt írták a 12. hetesre 12-13. hét között szokás menni.
Egyébként mi a 12. hetesre 15. hetesen mentünk, mert az előző SZTK-j orvosom annyira fantasztikus volt, hogy még azt sem tudta megállapítani, hogy hanyadik hétben járunk...
7/8 anonim válasza:
Az első babám 12+5 volt, most a második pedig 11+2 a a 12 hetes uh-on.Le tudták mérni.Szerintem ne aggódj.
8/8 anonim válasza:
13+1 hetesen voltam, és tökéletes lett az eredmény. Nem baj, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!