Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt ez normális?

Terhesség alatt ez normális?

Figyelt kérdés
26. hétben vagyok, eddig semmi probléma nem volt, vitaminokat is szedek. mostanában viszont folyton depressziós vagyok, nap mint nap sírok, és rossz a közérzetem, állandóan fáradt vagyok, mitől lehet ez? Mit lehetne tenni ellene? teljesen kétségbe vagyok esve...

2014. jan. 15. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán normális, de a hormonok okozzák. Csinálj olyan dolgokat, amik örömet okoznak. Járj sokat "társaságba", emberek közé, barátnőzni. Beszélgess nagyon sokat a pároddal.
2014. jan. 15. 21:55
 2/3 A kérdező kommentje:
ez sajnos nem lehetséges, nemrég páromhoz költöztem,és 200 km-re van tőlem minden barátom/barátnőm, és a család is... párommal meg nem értünk szót egymással.
2014. jan. 16. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ezzel a problemaval nem vagy egyedul! En is elegge depresszios vagyok mostansag es sajnos be kell ismernem hogy neha a parom kikeszit pedig semmi rosszat nemtesz, pusztan a hangja vagy jelenlete! En ezert a hormonokat okolom!
2014. jan. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!