Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is hatalmas a...

Szerintetek is hatalmas a pocim? Tippelnétek nekem? Persze csak akinek van kedve. :-)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kíváncsi vagyok, ki mennyi idős kismamának tippel. Esetleg nemre és plusz kg-ra is tippelhettek. Mindenki azt mondja nagyon nagy a hasam. Második baba egyébként.

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2014. jan. 15. 14:01
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat. Hú, hát kissé megnyugtattatok, a tippek alapján nem is olyan nagy. 28 hetes vagyok és bár szinte mindenki kislányt mondott kisfiam lesz. :-) Doki, védőnő, szülésznő mind azt mondták nagyon nagy a pocim ahhoz képest, hogy áprilisban szülök, mert még csak most fog igazán nőni. Az a tipikusan vékony alkat nem vagyok/voltam, inkább szerintem átlagos. 158cm és 58kg amiről indultam, de sajna már +7kg-nál tartok.
2014. jan. 15. 15:59
 22/32 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem nagy, az enyém ez volt 30 hetesen:

[link]

2014. jan. 15. 16:05
 23/32 Lienah ***** válasza:

Legalább a nemét jól tippeltem:) hamár a 15-16-al mellélőttem:)

Ez én vagyok 19hetesen:

[link]

2014. jan. 15. 16:24
 24/32 anonim ***** válasza:

ez meg az enyém 31 hetes most csináltam. 14es vagyok. asszem

[link]

2014. jan. 15. 17:14
 25/32 anonim ***** válasza:
24-es szerintem a tiéd még pici is , de amit a 23-as tippelt az nem semmi :)))
2014. jan. 15. 17:57
 26/32 anonim ***** válasza:
igen nekem pici a hasam én nem tudom hol fér el bennem egy 1500as baba.. Mondjuk széles a csipőm és első baba, ezért mutattam meg hogy ebből kiindulva nagy pocaknak látom a kérdezőét.
2014. jan. 15. 18:21
 27/32 Lienah ***** válasza:

25-ös, most mit mondjak... a saját méreteimhez képest, meg "tudva", hogy mindenki azt mondta a kérdezőnek hogy "NAGY" a hasa... ezt mertem betippelni...

Kiváncsi lennék mondjuk, hogy a kérdező dokija stb. mit mondana az én hasamra... valószínűleg én a "BRUTÁL NAGY" kifejezést kapnám:D

2014. jan. 16. 10:01
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
nem igaz,hogy nem tudnak linkelni itt az emberek..
2014. jan. 16. 12:33
 29/32 anonim ***** válasza:
Hú 23-as basszus na neked tényleg nagy hasad van. Kérdező hasa szerintem átlagos a 28. héthez képest. persze vannak akiknek kisebb vagy nagyobb, de az övé nem extrém :) A tiéd viszont igen :)
2014. jan. 16. 14:32
 30/32 Lienah ***** válasza:

29-es, Nah igen és azóta is csak nő, csak nő... Kiváncsi leszek "hol áll meg":)

Remélem bírom majd a "súlyt" és nem fektetnek be idő elött....

2014. jan. 16. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!