Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Karácsonyi vásárba mehetünk?...

Karácsonyi vásárba mehetünk? Mennyire terjed a vírus a szabad levegőn?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy virológus szerint 1 méterről fertőz. Ha mindenképpen vásárolni akartok, tényleg sokkal jobb választás a szabadtéri. Esetleg vegyél fel maszkot is.
2009. dec. 1. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Százszor jobb szabadtéren, mint pl plázában! Sztem nyugodtan menj! Én is csatangolok minden nap az utcán. A levegő kell!
2009. dec. 1. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom,hoyg cseppfertőzéssel terjed, tehát ha rádtüsszentenek, köhögnek,kezetfogsz valakivel stb...

Kerüld az eféle érintkezéseket,és tényleg inkább szabad téri vásárra menj mint plázába vagy boltokba.

2009. dec. 2. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, az idén kihagyom az ilyen "tömegprogramokat"... Ha mégis, akkor csakis maszkban, és a leghidegebb napon, nem az ilyen "tavaszi" napokon...
2009. dec. 2. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz, de vegyél fel maszkot. Én csak így járok a piacra, letojom, hogy valaki hülyének néz-e vagy sem. Egyébként mégcsak meg sem néztek annyira, mint ahogy számítottam rá... Az egészséged/tek most fontosabb!
2009. dec. 2. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!