Lehet valos alapja annak, hogy elso babasoknal az elso magzatmozgashoz 20 hetet adunk es akkor szuletik a baba?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 11:03
1/16 anonim válasza:
Nálam nem jött be. Én már a 16. héten éreztem a mozgását, és 39+2 naposan szültem.
2/16 anonim válasza:
Nálam sem jött be. 14. héten éreztem elsőnek, de már 35+5 hetes vagyok.
3/16 anonim válasza:
Ez is csak ilyen régi számolási módszer. Nekem anyósom mond mindig ilyeneket. Gondolom abból ered, hogy első babánál általában 20. héten érzed a mozgást, mert addig nem tudod, hogy mire figyelj és az ahhoz adott 20 hét = 40. Amikor még nem volt divat orvoshoz járni, uh-t csinálni, meg mindenféle vizsgálatokat, akkor ez megfelelő viszonyítási alap lehetett.
4/16 anonim válasza:
18. héen éreztem az elsőt, 40+3 hétre született.
5/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat en is 16.heten ereztem :)
2014. jan. 14. 11:18
6/16 anonim válasza:
ha az első igazi rúgástól számítom, pontosan 19 hétre született meg a fiam.. és nem arról beszélek, mikortól éreztem pici mocorgást, hanem a konkrét rúgástól
7/16 anonim válasza:
Nekem bejött,de ez a véletlen műve :-) 21 hetesen éreztem először és 41+2-re szültem.
8/16 anonim válasza:
első baba: 17 hetesen éreztem meg őt, és a 37. héten született
második baba: 15 hetesen éreztem, 39+2-n született.
9/16 anonim válasza:
Ha így lenne már 3 hete megszültem volna :)
10/16 anonim válasza:
Nalam bejott. :-). 16 hetesen ereztem meg h mozog es 36. hetem szuletett a lanyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!