A nyákdugo csak akkor megy el, ha teljesen nyitva a méhszáj? Az enyém 29 héttöl 1 cm. -re nyitva. Kicsit több lett a folyásom is azota. Amig csak fehéres sárgás, akkor az nem nyákdugo?
Figyelt kérdés
35 hetes km2009. dec. 1. 15:55
1/4 anonim válasza:
Szia! Nem csak akkor, én csak 1 ujjnyira voltam nyitva, amikor beértem a kórházba, de a nyákdugó már nem volt meg. Szerintem az még nem az, nekem legalábbis barnás volt. Olyan, mint a mensi végén. Könnyű szülést!
2/4 anonim válasza:
Én is 1 hónapig voltam 1 ujjnyira nyitva, a nyákdugó pedig a 34. héten ment el. A 39.-en szültem, és minden rendben volt végig..
4/4 anonim válasza:
a nyákdugó kicsit zselé szerű, barnás színű és általában nem egyszerre távozik. Én sajnos alig 1 cm-re tágultam összesen (császároztak emiatt), de nekem is elment a nyákdugó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!