31 hetes terhes vagyok ma nagyon kicsit van barnázás, az mit jelenthet, valami baj van a picivel?
Figyelt kérdés
2008. júl. 16. 19:23
1/3 anonim 

válasza:

Nem hinném, hogy komoly gond lenne, de a méhszájad megnyílhatott ezért érdemes lene megnézetni!
Menj orvoshoz!
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem sincs komoly baj. Nekem is volt ilyen, bár kicsit később. Elmentem a dokihoz, mert én is megrémültem, de megnyugtatott. A 40. hétig (+2 nap)kihordtam a babát, aki mostmár 15 hónapos.
3/3 anonim 

válasza:

Szerintem sem kell izgulni. Nekem is volt 28 - 29 hetesen, de szerencsére el is múlt. Kb. egy hét alatt tisztultam ki! Szerintem nekem a "máshol WC-zés" miatt lett. Azért a dokimhoz én is elmentem, hogy megnyugtasson ill. ránézzen a picúrra!!!
Te is menj el és akkor megnyugszol!
Boldog babavárást: 33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!