Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Be kene mennem ugyeletre,...

Be kene mennem ugyeletre, vagy hivjam fel oket tanacsert? Egyaltalan lehet ilyet? Vagy eleg, ha holnap felhivom a nogyogyaszomat? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
A ciklusom 30. napjan tartok, szerda reggel es pented delutan teszteltem halvany pozitivat. Ha azonban elkezdett gorcsolni az alhasam, kb mint menstruacional, de neha elmulik. Emellett halvany rozsaszines pecsetelo verzest tapasztalok, de csak a wc papiron. Eleg sokat jarok pisilni, de mas tunetem nincs.

2014. jan. 12. 14:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várnék holnapig. Még ma menj.
2014. jan. 12. 16:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak tanácskén írom, hogy a multivitaminban lévő Mg mennyisége nagyon kevés egy esetleges vetélés megakadályozásához. Persze több mint a semmi, de mindenképp beszereznék Mg készítményt!
2014. jan. 12. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, az kevés magnézium...
2014. jan. 12. 18:21
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Ha vetélés áll fenn, nem a magnézium fogja meggátolni a baba elveszítését. Vetélés esetén konkrétan nincs semmilyen "gyógymód".

Pihenj sokat és fogyassz sok folyadékot is! A terhességed alig több mint 4 hetes, egyik orvos sem fogja azt mondani, hogy egyáltalán fennáll a terhesség, amíg még legalább egy petezsákot nem látott. És ennyi idősen még nem fog látni sok mindent. Ne idegeskedj! Tudom, mondani könnyű, de tapasztalatból beszélek (sajnos).

2014. jan. 12. 19:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Valóban nem a Mg állítja meg a vetélést. Mikor befektettek a kórházba, volt bent egy kb. 8 hetes kismama is a szobábaí, aki folyamatosan vérzett. Az orvos azt mondta neki, hogy ilyenkor a természet dönt, viszont elég sok Mg-ot adtak neki egy nap, mivel segít abban, hogy esetleg megmaradjon a baba. Viszont tényleg sokat kellett szednie.
2014. jan. 13. 09:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia Kerdezö! Nekem ma ugyanez van, mint neked volt. Mult het szerdai es penteki pozi teszt, 29. napon vagyok, tegnap este halvanyroszaszin nyalka a papiron! Mi lett veled azota? Remelem olvasod meg, es megirod!
2015. jan. 6. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!