Napi 4-5,1-2 perces pocak keményedés normális? 22hkm
Elviekben normális, de mindenképpen magnéziumot szoktak ilyenkor javasolni, nehogy véletlenül elkezdjen nyílni a méhszáj és koraszülés legyen.
Nekem is kb ilyen idősen kezdődött, be is ijesztett egy sztk-s doki, hogy már ujjkúpnyira kinyílt a külső méhszáj, szedjek magnéziumot. Akkor szabin is voltam egy ideig, amíg be nem állítottuk azt a Mg adagot, amitől kevésbé volt gyakori. Így végülis kiírás előtt 1 nappal szültem :)
Szóval beszéld meg a dokiddal mindenképp, hogy mennyi magnéziumot ajánl...
Hát szerintem nem szerencsés. Ilyenkor próbálgatni szokták, kinek melyik mg jön be, nekem sem hatott az első, amit próbáltunk (Magnosolv, pedig sokszorosa volt a mg tartalma, csak más formában), aztán Magne B6-ból 3*2 (amíg be nem állt jól) majd később 3*1 megoldotta a gondot, pedig sokkal kevesebb benne mégis nálam sokkal jobban hatott!
Úgyhogy szerintem beszélj a dokiddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!