15 hetes vagyok. Nemsokára megyek UH-ra, de nagyon félek, hogy minden rendben van-e. Ugye, ha már nem élne a babám vagy valami nagyobb baja lenne, annak komoly tünetei lennének?

Szia! Nyugi, semmi baj nem lehet a babáddal! Ha gáz lenne, annak mutatkoznának jelei! Nekem 9 hetesen volt egy kis izgalom, és akkor annyit mondott a nőgyógyász hölgy, hogy már 9 hetesen sem lehet változás a szervezetben jelek nélkül (én esetemben vetélés vagy felszívódás). Nekem 3 vérzésem volt, így én is izgultam sokáig. De az Ő érdekében muszáj volt pozitívnak lennem! Ne aggódj, azzal csak a babádnak árthatsz! Élvezd a babócádat és az állapotodat!
Ha nem tudsz megnyugodni, akkor menj el dokihoz és ha látod a babádat, az már hatni fog!!!
Minden jót!
35 hetes kismami

Elsősorban próbálj megnyugodni - tudom, nem könnyű, tulajdonképpen ez természetes - mert azzal csak magadnak és a babának ártasz. A szorongás őrá is kihat!
Pozitívan! Ha baj lenne (NE LEGYEN!), tuti, hogy észrevennéd!
Szóval nyugi!

= hós a kislányom , de amig meg nem született én is rettegve mentem uh-ra. Több helyen jártam 4 D-re, de nekem a 4D genesis jött be. Nagyon rendesek, agyon vizsgálják, ha az iwiw-re hivatkozol, akkor 10% kedvezményt is kapsz.
www.4dgenesis.hu
Ha baj lenne, akkor annak lenne jele, ne izgulj, m inden rendben lesz!!!!!
Dia

Őszintén szólva, és nem rémisztgetés miatt, de ha a 15. héten meghalna a baba, nem lenne se vérzés, se semmi, mivel már nem a terhesség elején vagy. Max. görcs lenne, hisz a szervezeted próbálná kilökni őt. Ha már esetleg mozog, akkor a mozgása úgy is megnyugtat, ha még nem, akkor nem kell betartani a 4 heti Uh-kat, mehetsz sűrűbben is. De ha veszel sztetoszkópot, már ilyen korban azzal is lehet hallani a kicsi szívnahjgát.
De a legfontosabb: nyugi. Nem lesz baj, nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!