Tippelős!? Szerintetek hány hetes?
2014. jan. 11. 18:00
1/12 anonim válasza:
Szerintem ki van tömve az az édes poci :)
2/12 A kérdező kommentje:
Egy kis babócával van az kitömve, a kérdés, hogy hány hetes lehet ;)
2014. jan. 11. 18:29
3/12 A kérdező kommentje:
Ha szeretnéd teszek fel róla még képet, mert a terhessége elejétől vannak fényképek róla :)
2014. jan. 11. 18:35
5/12 anonim válasza:
Édes pocija???? Miért nem lehet normálisan fogalmazni? Akik ezt a fórumot olvassák, azoknak szinte mindenkinek "édes pocija" van. Különben meg nektek édes poci, nekünk nem.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy mi a problémád a fogalmazásommal. Itt nagyon sok ember értelmetlenül fogalmazz, de nem kötök beléjük, mert mindenki más és ezt el kell fogadni, nem őrjöngeni. De azért köszi, hogy áldoztál a drága idődből arra, hogy ezt elolvasd és még kommentet is írj :)
2014. jan. 11. 19:11
7/12 anonim válasza:
33. hét, kislàny? És szerintem is nagyon szép -édes-pocija van :)
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen. :) Még várok egy pár tippet és felfedem a "titkot". :)
2014. jan. 11. 19:19
9/12 anonim válasza:
29. hét kisfú +9 kg. szép a kismama
10/12 anonim válasza:
5! Szedjél andaxint, rád férne legalább nem ugatnál feleslegesen!
28.hét és fiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!