Létezik, hogy valaki teherbeessen N. N hüvelygyűrű mellett?
Sokakkal nem értek egyet. A gyermekáldás egy csodálatos dolog. Természetesen megértem miről írtok és valamennyire egyet is értek, de amikor azt olvasom hogy "Nagyon Sajnálom" összeszorul a szívem. Igen egy 17 évesnek, még élnie és tanulnia kell, de sajnos a szülői kötelességek és érzések nem korhoz kötöttek. Ismerek olyan lányt aki 17 évesen már anyuka volt és le a kalappal előtte. Viszont ismerek olyanokat is akik már a 30-32-őt tapossák és csapnivaló anyukák.
Nekem 17 évesen jött volna az első. Most kettő van de eltelt azóta 10 év. Nincs bűntudatom, de amióta megvan a kisfiam és kislányom, látom őket cseperedni, egyre sűrűbben elgondolkozok helyes dolog volt e elvetetni a legelsőt. Úgy érzem, picit mindig is bűntudatom lesz miatta.
A döntés a tied. Mérlegelsz a tanulmányaid, családi és anyagi állapotod, no meg persze a párod alkalmassága felől és döntesz. Szerintem is korai, de ez nem egy döntő indok.
Kedves előző! Igazad van sok tekintetben, és talán helyes is, hogy eszedbe jut a 17 évesen megtörtént "dolog" is. De arra is gondolj, ha kisiklott volna az életed, mert bizony sok férfinek nem álma egy lányanyával kezdeni, gondolom nem a férjed volt az apa..... vagy a sulit-sulikat befejezted volna??!!!
Szóval így utólag, hogy rendben van az életed, lehet agyalni, de úgy gondolom nem lett volna neked sem könnyű....
Bár az írásoddal teljesen egyet értek...
:) oké :)
Felnevelted volna, ha a lány megszüli és odaadja neked?
Nekem fiaim vannak, én segítenék a fiamnak (de nem nevelném fel helyette), nem mindenki ilyen szerencsés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!