A terheség jelei befolyásoljåk milyen nemü babát vårsz?
Semmi köze hozzá.
Azt mondják, hogy aki édeset kíván, annak lánya lesz, aki meg savanyút, vagy sósat, annak meg fia. De ezek mind népi babonák, a valóságban semmi köze hozzá.
Én úgy kívántam és faltam az édességet, mint a huzat és kisfiam lett, nem lányom.:)
Szerintem nem lehet ebből megmondani.
A nagyobbik fiunkkal a terhesség semmi kellemetlenségét nem tapasztaltam, egyszer sem hánytam, nem voltam rosszul, nem voltam levert stb. A gyümölcsöket kívántam, ettem is gazdagon.
A kicsivel gyakorlatilag végighánytam az egészet (folyamatosan gyulladt volt a torkom a savtól és a fogzománcom is tönkrement, hiába a fogmosás és a spec. fogkrém), állandóan szédültem és álmos voltam, már ébredés után azt vártam, hogy legyen este és alhassak, minden szagtól megfájdult a fejem. A gyümölcsöket vele is kívántam, de a végén már enni is alig mertem, mert úgyis kijött max. 10 perc után a java.
Nagyon örülök, hogy a második terhesség volt ilyen, mert egy ilyen első után bele se vágtam volna egy másodikba, mert az a 39 hét maga volt a pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!