Megmondanatok nekem, kinek mikor mondta meg a doki h fiu vagy lany lakik a pocakban?
Hááát, szerintem végülis lehet, nekem most a 16. héten látta már, hogy fiú, mert pont úgy feküdt, mintha pelusoznánk, felfelé lábak, közte mutatta felénk szemtől szembe a kukit:-)
De a lányomnál máshogy volt, őt csak a 25. héten a 4D u.h.-on tudtuk meg, hogy lány, addig egyszerűen nem akarta magát megmutatni, csak annyit mondott a doki, mindig, hogy fütyit azt nem lát, de nem tudja, attól még lehet az ott.
De minden hónap egy csalódás volt, hogy már megint nem tudtuk meg, a manóba. :-( közben meg unokatesóm folyton hívogatott, hogy na, lány lesz, mert a babaruhákat vigyük már el, ha lány, meg minden:-)
Mi a 15. héten voltunk UH-n de nem mondta a doki, mondjuk nem is kérdeztük :)
Legközelebb a 19.re megyünk reméljük, ott már megfogjuk tudni :)
16 hkm
ti erzitek h fiu vagy lany lesz?
en eddig mindig fiut akartam de miota babat varok az elejetol azt erzem h lany lesz...
van akinek ez a megerzese bevallt?
utolsó vagyok
Én mindig is kislányt akartam, de most úgy érzem, hogy teljesen mindegy, csak egészséges legyen.
Szerintem kisfiút várunk :) :)
Szia, nekünk a 16. héten mondta meg az orvos tutira, hogy kislány. :D
Én világ életemben azt gondoltam, hogy fiam lesz, "fiús" anyukának is képzeltem magam, viszont mikor állapotos lettem, akkor az első perctől lányt éreztem és az is lett. :D Gratulálok a babához
30 hkm
1.baba 30 hét, kislány
2. baba 30 hét, kslány
3. baba 14 hét, kisfiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!